Sacrificiu e cam mult spus. Poate anumite compromisuri pentru ca relatia sa functioneze.Nu as putea renunta niciodata la familie, prieteni, planurile de viitor privind cariera, pentru a-mi demonstra iubirea fata de cineva. Toate pot fi imbinate si ajustate astfel incat sa pot avea o relatie adevarata. Dragostea nu inseamna slabiciune si sacrificiul din dragoste nu are nimic nobil in el. Sa fii iubita!
Am renuntat la el, chiar daca il iubeam, pentru ca stiam ca ii fac si o sa ii fac doar rau. Stii, mai sunt relatii in care amandoi se iubesc nespus dar fiecare iubeste diferit si uite asa il ranesti pe cel de langa tine. Asa a fost relatia noastra. A fost o relatie cu multe tipete, certuri, despartiri si multe lacrimi din partea amandurora. Nu exista sacrificiu mai mare decat cel de a renunta la persoana iubita chiar daca ti se rupe inima in doua cand il/o vezi. Asa ma simt si eu. A trecut un an si nu l-am uitat. Ma intreb adeseori daca el m-a uitat!?
O suport pe maicasa care incearca zi de zi sa ne desparta si asta cred ca este cel mai mare sacrficiu pentru ca este terorizanta
Mariela_1621 întreabă: