Aceea nu a fost o relație. Doar o relație de interes, compatibilitate sexuală și atât.
Când a intervenit rutina, plictisul sexual a intervenit ruptura.
Daca nu ai mai avut sentimente pentru rerspectivul/respectiva cand v-ati despartit poti sa iti faci cand vrei o alta relatie.
Dacă ai vorbit cu una pentru sex și nu erai îndrăgostit nu ai ajuns departe poți sa le schimbi repede
Da când te ia cu inima o relație și suferi stai mult cu ea numai schimbi prietena asa ușor nu suporți alta chiar dacă te bagi în relație ai capu ocupat de cealaltă nu poți iubii
Depinde de fiecare persoana in parte. Mie nu mi se pare chiar ok sa faca asta. Dar am intalnit cazuri in care s-au despartit dupa 3 ani de relatie...iar la doua saptamani dupa despartire, fata deja se vedea cu altul si mi se pare ceva aiurea.
Dupa cum bine stii ca am am scris, am trecut prin ceva aseamantor dupa 1 an si 5 luni, la noi ce i drept au fost cam mule certuri, banale pot spune acum, dar uite ca si ea in mai putin de 1 luna era cu altul, pentru mine e ciudat nu stiu ce sa zic...
Acestea nu sunt relatii... sunt doar intalniri. Si poti sa mergi in oricate iti doreste inimioara.
Nu e ok, dacă ai avut sentimente trebuie să ți lași timp să te vindeci. Ieși dintr o baltă și dai în alta? Ai uitat-o? In relație trebuie să te dedici 100%,să fii fericit singur, iar aceea fată să fie un bonus în viața ta, nu totul, dacă pleacă te lasa fără nimic, înțelegi? Dacă nu ai avut sentimente atunci du-te în altă relație și fii fericit
Fosta a facut treaba asta nu eu, eu inca sunt singur, ea are deja 5 luni de relatie deci...
Am avut o relație de 4 ani, dar în ultimul an deja nu mai era iubire, ci mai mult obișnuință și multe multe certuri din prostii. După ce ne-am certat într o seara, de la niște gelozii de ale lui, nici nu am mai vrut sa aud de el. La câteva săptămâni vorbeam cu alt băiat..baiat care mi-a arătat exact ce e dragostea, nu ce credeam eu ca era ce simțeam și ce se întâmpla în fosta relație. Acum am aproape un an cu acest băiat. Deci, cred ca nu are importanta cât de repede intri într o relație, atâta timp cât o faci când ești cel mai pregătit..si când știi ca nu vei folosi acea persoana pe baza de pansament, doar sa fii cu el ca sa îți umple golul, sa te facă sa uiți de fosta relație etc. Cel mai bine e sa intri într o alta relație, când te simți cel mai pregătit. Nu sa "fugi", ci sa intri. Nu fugi ca să scapi de trecut, ca nu are sens. Te vei răni pe tine și și pe persoana respectiva la un moment dat.
podean183 întreabă: