| Daniela320 a întrebat:

Locuiesc împreună cu soțul meu și sora mea mai mica am o soara ea are 16 ani părinții noștri subt plecați în străinătate și de asta locuiește la mine și la soțul meu el e de acord sa o ținem la noi eu am 24 de ani fac in 2 luni iar soțul meu are 28 de ani problema e ca sora mea e mai timida și se închide în ea aș vrea să die mai deschisa față de mine sunt sora ei. Știți vreo modalitate sa o fac să fie mai deschisa față de mine?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Comunicati mai mult. Intreab-o ce probleme are.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu se poate deschide fata de tine fiindca tu nu esti deschisa fata de ea.
Tu trebuie sa-i dovedesti prima ca poate avea incredere in tine,, daca vrei sa primesti aceeasi incredere de la ea.

| KovacsB a răspuns:

Doamne sa nu ma omori c-am iubit doua surori.

| Kufu95 a răspuns:

Îi spui că cu cu tine poate să vorbească despre ce vrea, dar să știi că nu va fi ușor, dar cu timpul s-ar putea să se obișnuiească.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Trebuie sa te deschizi tu prima catre ea.

| 1onur a răspuns:

Și normal că este timidă, fiindcă na văzut de la tine, ce însemnă să ai o soră! Tu iai loat ceva lui fata aia? Ai vorbit cu ea de la soră la soră doar voi două singure! Fără absolut nimeni lângă voi ca între surori! Iai făcut si ei un gest frumos ca o soră mai mare ei!? Ea find încă o copilă! minoră! Ați mers ca surorile vreodată undeva frumos doar voi două! Ai ieșit cu sora ta la un bufete cât fie? Maxim 100 de lei! O prăjitură un suc este un gest frumos frățește ca între surori, iai loat vreodată și ei un rimel ceva acolo de fete de vârsta ei! Ca doar este un copil și normal că se va închide ea când nu vede de la tine nici apropiere ca o soră! Adevărată cu Adevărat!

Trebuie tu ca soră mai mare de 24 de ani! Săi spui ca vrei Săi zici ceva și mâine mergeți în oraș, și frumos ca o soră Adevărată! Fără sora superi, fără s-o faci să se simtă judecată, marginalizată, sau judecată! Sau alte chestii stânjenitoare, ea este încă un copil! minor, mergi cu soră ta doar tu și ea luați-vă o zi doar voi două și vorbiți frumos distracții va plimbați vorbiți de ce va pasionează va interesează.

Apoi tu ca soră mai mare, îi arăți că are o soră lângă ea și o poate înțelege cu Adevărat! Și pui întrebări frumos, da cum te simți? Ești mai bine?, Da ce mai faci cu schoal cum este se leagă cine de tine? Ai colegi? Ai prietenii, pe rând frumos nu toate deodată că nu-i normal nici frumoas nici bine! Apropiete ca o soră Adevărată cu Adevărat! Nu ca străini!

Și ea când vede că are o soră Adevărată își va deschide tot ce are pe inima și sufletul ei cu Adevărat, nu trebuie toate întrebările din prima zi să-le pui poți să-le pui și săte interesezi de sora ta atunci când și ea simte ca se poate destăinui ție! Fără autoritate! Fără superioritate! Doar fi cu Adevărat o soră pentru sora ta mai mică nu o face niciodată în viata ta, să se simtă ne înțeleasă și neglijată, fi cu Adevărat soră surori tale! Mai mici!

Poate că tu îi pui întrebări într-un moment dificil pentru ea și într-un moment în care nu se simte bine, nu poate vorbi de timiditate sau respectul pe care îl are față de bărbatul tău și îi este rușine să vorbescă cu tine de față cu el anumite subiecte care au loc într-o familie, ea este cu siguranță un copil o fată cuminte eu cu Adevărat cred asta despre surioara ta, dar are un blocaj! din cauza timidității și trebuie înțeleasă! Cu Adevărat trebuie ascultată cu Adevărat!

Poate că are ceva pe inima ei și sufletul ei ceva ce o trage în singurătate ei, și asta îi cauză și face rău! tu neapărat trebuie săi vorbești urgent surorile tale DAR! CU İNIMA SI SUFLETUL TĂU CU ADEVĂRAT că o să Adevărată doar voi două! Fără absolut nimeni altcineva lângă voi!

| MarianWLF a răspuns:

Petreceti mai mult timp impreuna.