Poti sa ii faci un filmulet cu poze cu voi si pe fundal ii canti tu ceva. Poti sa ii canti o melodie de la artistul ei preferat. Filmuletul poti sa il favci pe flipagram si daca nu stii care artistul ei preferat canta ceva ce te reprezinta. daca nu stii nici asta, cauta Bruno Mars-Grenade, Vama Veche-Epilog, Fergie-A little party never killed nobody, Rihanna-Russian Roulette.
Fai un videoclip in care ii spui cat de mult tii la ea.ii spui la multi ani+ o poza inramata cu voi 2
Buna. Pai ai spus ca esti plecat in America nu? Poti sa-i canti asta http://www.youtube.com/watch?v=AMYAlGINcTo si stiu eu... sa-i pui pe prietenii tai sa-i scrie cu lumanari (seara) sau cu trandafiri (ziua) ca o iubesti sau ma rog ce vrei tu (in fata locuintei ei). Dupa ce termina prietenii tai aproape toata treaba, ii trimiti clipul si la final sa-i spui sa se uite pe geam sau sa iese afara. :) Mna, asta ar fi ceva frumos. Sau sa treaca niste masi pe langa ea in timp ce e pe strada cu un afis pe care sa scrie ca o iubesti sau ma rog, ce vrei tu sa-i spui. :) Succes.
Sorry, nu prea le am cu romantismul. Poti sa-i iei ceva la comanda cu un mesaj, sau sa ii faci un fel de ghicitoare, prima oara ii dai un mesaj sa se duca undeva si de acolo sa fie hartiute unde sa se duca, si la final sa ajunga tot asa(intr-un loc pe care ea-l iubeste) si sa scrie mare ca o iubesti. Noh, asta-i spectaculos. Dar alte idei nu am