Nu pare om de casa, de familie.Nu vei avea un viitor placut impreuna ca si casatoriti.Decat sa suferi alaturi de el toata viata(mai vine si vreun bebe) sufera acum putin si ai scapat de el. Daca acum te inseala o va face toata viata.Parerea mea.
Ti-ai raspuns singura in primele randuri.
"Relatia mea ". Da, relatia ta, nu a voastra. Aici doar tu lupti sa nu se destrame iar lui nu ii pasa. Nu cred ca o sa se mai schimbe ceva de acum incolo daca nu s-a intamplat asta in doi ani de zile. E pierdere de timp daca continui.
Ăsta e om la care să ții și cu care să fii? Eu zic că nu. Rupe orice legătură cu el și uită de el.
Votul meu este ca te-a inselat. Oricum nu cred ca are prea mare importanta, asta nu e omul cu care sa faci ceva in viata si sa ai copii. Lasa-l si cauta-ti un baiat serios, cred ca asta it doresti.
Catte, tu ai luat deja decizia.
daca tu crezi ca votul celor de aici iti usureaza situatia, si nu o sa suferi, te inseli.
o sa te simti a nimanui un timp, psihicul o sa-ti fie la pamant.
timpul e cel ce te vindeca
apoi totul e...amintire.
Daca esti sigura ca ce ne-ai relatat este adevarat, atunci lasa-l! Nu are rost sa continui in suferinta.
E bărbat!
Îţi cere poze indecente pentru că are nevoie de stimuli vizuali, nu ca să te facă într-un oarecare fel curvă sau altceva.
Are nevoie de atenţie, de iubire, de sex. din moment ce tu nu îi oferi toate aceste lucruri e şi normal să se ducă în altă parte, unde aceste nevoi îi sunt satisfăcute.
Te gândeşti numai la ţine şi la faptul că te-a înşelat.
Asta nu-i iubire sincer.
A iubii înseamnă a oferii sentimente şi momente frumoase.
Îl vrei doar pentru tine, iar asta nu-i iubire, este egoism.
Lasă-l să facă ce simte. Şi tu la fel.
Dacă te iubeşte, va veni înapoi, dacă nu, ai economisit timp preţios pe care puteai să îl pierzi cu un om nepotrivit!
Aleluia ca ai ajuns la concluzia asta.Mult prea multe femei sufera toata viata. Poatete chiar o viata in iad.Ai facut bine
Daca tu nu ai avut cu el contact intim mi se pare normal. Un barbat are nevoie si de asta nu numai de dragoste, cuvinte frumoase si alte copilarii.
Părerea mea este ca te-a inselat, insa ma pot insela. Oricum, o relatie la distanta nu e prea de incredere, pana la urma tu nu stii ce face el zi de zi.