| Roach11 a întrebat:

M-a parasit prietena de 2 saptamani si numai rezist... vreau sa-mi cumpar cu cutie de somnifere si sa o iau.

10 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Si nu stii de unde sa o cumperi?
Sau te gandesti ca totusi nu merita. Mai sunt 3 miliarde si ceva de femei pe planeta, pastreaza cutia pentru ultima.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Ai un caracter slab, posibil sa fie si asta unul din motivele care a determinat-o sa te paraseasca.
Acum daca crezi ca rezoli ceva, da-i drumu...

| RAY a răspuns:

Vina este a ta ca ai crezut in ea si ca ai crezut ca te iubeste, cine te-a obligat sa o iubesti? trebuie sa o uiti si pe viitor sa ai grija in cine crezi, in ziua de azi nu prea ai in ce fata sa ai incredere

| T0T a răspuns:

Adică vrei să dormi mai mult decât e cazul? Eu ți-aș lua o bâtă.

| Freya1 a răspuns:

Si crezi ca rezolvi ceva daca mori? Sti tu ca e mai bine dincolo sau in pamant sau bla bla...Am stat cu un om 8 ani si ne-am lasat si nu m-am spanzurat si nici omorat deoarece am cautat sa imi gasesc alte prioritati in viata si sunt atat de ocupata sa fac si sa recastig ce am pierdut cu el incat nu mai am timp...Am inteles amandoi ca trebuie sa ne respectam pentru ani astea si la nevoie chiar sa ne ajutam sa astupam securea razboiului chiar daca ne-am facut rau si sa mergem inainte fiecare pe drumul lui

| Roach11 explică (pentru Freya1):

Inteleg ce spui, dar este fata aia care as face orce pentru ea, mi-as da viata. Sunt o fire foarte orgoliasa si rece...ea e singura care a reusit sa ma inmoaie si sa-mi arat sentimentele fata de ea.

| Roach11 explică (pentru Freya1):

Este fata pe care o iubesc cu adevarat...mi-as da viata pentru ea. Eu sunt o persoana foarte orgolioasa si rece. Ea a reusit sa ma inmoaie, sa-mi arat sentimenele. M-a facut sa fiu om

| anonim_4396 a răspuns (pentru Roach11):

Ai uitat să menționezi că ești si o fire lașă. Fosta ta prietenă nu e unicat, vor fi si altele in stare să "te înmoaie".Sau cine știe, poate te vei împăca cu ea.Desigur,asta dacă renunți la ideea de a te sinucide.

| Freya1 a răspuns (pentru Roach11):

Ai un moment de disperare acum si o sa o cauti o sa o pistonezi si o sa te refuze atata pana te vei plictisi.
La tine e vorba aia iubesti cum si cine sunt cand sunt cu ea.Treci peste si incearca altadata sa nu iti mai pui inima pe tava si sa nu mai depinzi de cineva

| iAMVi a răspuns:

Somn usor!