Da draga mea, trebuie sa mergi inainte! Tu meriti ceva mult mai bun! Nu se merita sa pui suflet daca el are un astfel de comportament! Viata e asa de frumoasa...si merita traita la maxim! Bafta!
Clar, cel mai rau e cu arabii. Astia zic de familii de iubire si cand sunt cei mai draci ai grija.
Scrie ordonat si explicit pentru ca lumea sa inteleaga intrebarea ta. Da, eu zic sa il lasi si sa iti vezi de viata ta. Din ceea ce spui tu imi dau seama ca te-a dezamagit f tare si nu mai ai incredere in el deloc si nici macar nu vrei sa mai fi cu el. E o vorba: de multe ori ramanem atat timp privind la o usa inchisa incat nu vedem celelalte usi care se deschid pentru noi.
Buna.Mi-as dori ca impreuna sa gasim solutii la intrebarile care te framanta.Ce-ai spune daca mi-ai povesti detaliat ceea ce ai pe suflet?E-mailul meu este:fogelline.oasis@yahoo.com.Te astept cu tot dragul :-).Doamne ajuta!
Ti-ai raspuns singura la intrebare
raspunsul e in tot ce ai zis tu! adica,nu vrea sa iti accepte conditiile,nu vrea sa apra cu tine in locuri publice,e arab, poate avea mai multe neveste, tu vrei doar 20% sa te intorci...ce vrei mai mult de atat? gaseste si tu un roman,ca mai sunt si romani bun in tara astarari, dar cand ii gasesti, ai un coltisor de rai
Numai bine!