Daca ai fi vrut sa il pastrezi, ar fi trebuit sa ii scrii ce simti pentru el (dar fara sa folosesti cuvinte mari), sa iti asumi greselile pe care crezi ca le-ai facut si sa ii spui ce ai de gand sa faci ca sa le corectezi.
Cu cat mai mult lasi situatia nerezolvata, cu atat este mai putin probabil ca lucrurile sa mai mearga spre bine. El va crede ca nu iti pasa cine stie ce de situatie si va considera ca a luat decizia corecta.
Nu stai de vorba cu el pana cand nu se va sfarsi timpul de tacere pe care l-ati stabilit impreuna. Si dupa ce s-a implinit timpul, il lasi pe el sa vorbeasca primul, chiar daca aceasta va fi dupa 2-3 zile dupa timpul stabilit.
Dacă el nu te mai vrea ce rost are sa te rogi de el? O sa găsești tu pe altcineva.
Sanse extrem de mici sa te schimbi.
In general persoanele geloase nu au incredere in partenerii lor si nici in ele.
Nu te crezi suficient de frumoasa pentru el? Crezi ca nu este el de incredere?
Si daca il ignori si crede ca ti se rupe de el?
Mai bine disperata, macar vede ca-ti pasa.
Si nu, nu esti disperata daca raspuns repede la un mesaj.
Raspunde cand simti. bine eu nu stiu ce sfar sa iti dau pentru ca nu stiu despre ce e vorba dar din experienta iti zic ca gelozie vine din nesiguranta de sine asta daca nu a fost alimentata. la modul: el vorbeste cu altele si tie iti zice ca tu esti aia nebuna si ca sunt doar amici? acolo nu mai esti tu de vina.