| Robotzzzi a întrebat:

M-am certat cei mai bunii prietenii de familie prin mesaje etc.Le-am reprosat multe chesti etc si de o saptamana nu mai vorbesc cu mine nu mai raspund la telefon, mesaje etc ...nu ne-am injurat, nu nimic.ce pot face sa fie bine sa ma reimpac cu ei etc..nu vreau sa-i pierd dintr-o prostie.

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca un om spune ca esti nebun, atunci poate fi considerata injuratura.
Daca multi spun acelasi lucru, atunci inseamna ce exosta si ceva adevar in afirmatie... big grin

Un om destept nu se cearta niciodata, asteapta momentul prielnic cand sa faca o afirmatie.

Reflecteaza asupra celor spuse de EI, respectiv ce le-ai zis tu. Incearca sa le intelegi!
Inverseaza rolurile in mintea ta si incearca sa intelegi ce- si de ce au spus, iar tu cum te-ai comportat fata de ei.

Cel mai bine e sa te gandesti profund in locul lor, iar dupa 1-2 saptamani sa le ceri iertare, chiar daca vei considera in continuare ca nu aveau dreptate.
Niciodata nu se stie cand vei avea nevoie de ei.

| Robotzzzi explică (pentru Bula):

Mi-am cerut iertare pentru reprosuri etc ne-am certat dintr-o prostie ca mo luat ca altii ce povestii o scos despre noi...
In fiecare seara mergeam la ei, ieseam in oras saptamanal, am fost la ei la tara etc ne-am simtit foarte bine impreuna mereu ne-am mai si certat ziua urmatoare ne impacam dar acum de o saptamana nu s-a intamplat nimic.
Ce sa fac ca nu vreau sa-i pierd ca asa prietenii de familie nu am avut niciodata sad..stiu reprosurile dor foarte tare...

| Bula a răspuns (pentru Robotzzzi):

Alta data, daca esti nervos, numara incet, cel putin pana la zece. In acel timp gandeste profund ce- si cum sa spui sau sa faci.
Cu o propozitie scurta se poate strica instant o prietenie de durata!

| Freya1 a răspuns:

Lasa tinpul sa treaca deoarece daca tineti uni la altii va veti impaca si uita supararea

| minrest a răspuns:

Pai daca le-ai facut reprosuri inseamna ca asta era planul, sa scapi de ei. Eu in locul lor nu as trece peste asa ceva.

| Robotzzzi explică (pentru minrest):

Reciproc ne-am facut ne-am certat dintr-o prostie ...ne-am mai certat noi si ne-am impacat ziua urmatoare dar acum nu a fost asa.

| danay72 a răspuns:

Cere-ți scuze în mod sincer și vorbește sincer și deschis cu ei. Un prieten adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate.

| BuLaNNNeL a răspuns:

De ce sa lingi unde scuipi?

| munteanuionvictor a răspuns:

Cu timpul o să le treacă supărarea.

| Raniaa a răspuns:

Cum zice mamaie "Guta bate curu".
Vorbele aruncate în vânt, dor cel mai mult.
Cere-ți scuze, asta este tot ce poți face!

| Staif a răspuns:

Intotdeauna un repros nedrept e mai dureros decat o injuratura. Zi-mi sa ma duc in ~~ si am sa-ti raspund ca nu se poate, nu mai incap. Dar reproseaza-mi ca nu am avut "bunul simt" sa merg cu tine la o bere cand copilul meu avea 40 grade febra. Te mananc de viu, pentru ca nu e drept sa ma pui sa fac o astfel de alegere.
Gandeste-te bine si vezi ce le-ai reprosat.
Observ din comentarii ca v-ati certat des. Pai, ce fel de prieteni erati?! Prietenii nu se cearta. S-or fi saturat si ei. Si ei ca altii, caci spui: asa prieteni nu am mai avut niciodata. Probabil ei erau mai toleranti. Dar tu, ai sarit capra rau de tot.