Eu cred ca daca ea tine la tine va fi de ajuns doar sa incepi sa comunici cu e fara sa ii dai sa aminteasca de cearta voasta.
Ai putea incepe prin a-ti cere iertare. E un prim pas foarte bun pentru impacare. Pe urma discutati sa vedeti ce v-a deranjat pe fiecare de v-ati certat.
Succes
Iti ceri iertare si ii spui ca este o persoana importanta pentru tine si nu vrei sa o pierzi dintr-o prostie.
E si normal ca intr-o prietenie sa existe certuri ca de alt fel nu se numeste prietenie.Daca vezi ca si tu nu zici nimic si nici ea si ai asteptat mult ca sa faca ea primul pas si nu s-a intimplat asta atunci trebuie pur si simplu sa discutati asa din senin pe mess ori skype ori alte site-uri de conversare.Discutia trebuie sa inceapa cam asa:Salut(astepti raspuns),ce faci(astepti raspuns) si continui discutia tot asa mei departe,daca observi ca ea iti raspunde la intrebari totusi isi doreste la fel ca si tine sa va impacati din nou,daca inceputul conversatiei merge bine ar trebuie sfirsitul sa mearga si mai bine,la un moment dat poti sa auzi de la ea prin conversatie asl fel de cuvinte:gata nu o mai pot tine asa vreau ca sa ne impacam din nou pentru ca nu ma simt bine,esti de acord sa ne impacam? tu spui da si prin acest fel deveniti din nou prietene printr-o solutie foarte simpla.
Daca totusi ea nu te inttreaba astfel de cuvinte incerci tu sa ii explici printr-o metoda mai ascunsa,ca o metafora,adica nu ii spui exact in fata si o inttrebi daca vrei sa ne impacam dar cumva ii povestesti de cele intimplate care au creat aceasta situatie si ii spui ca te-ai gindit mult la sta si-a fost intimplator, ii spui ca intr-o pritenie te poti astepta la orice asa ca cearta nu ne va desparti pentru ca noi stim asa o invingem.E ceva de genul exact asta e si la voi. Daca incerci sa-i explici astfel cu siguranta va veti impaca si va reveni totul la normal. Sper ca sfatul meu ti-a fost de ajutor, mult succes!
Pai trebuie sa te ducila ea si sa ii ceri iertare sau daca vrei poti sa ii iei o ciocolata, un cadou asa sigur o sa te impaci cu ea
iti urez bafta!
Pai in primul rand o rogi sa se impace cu tine... si apoi daca nu vrea.
fa ce va in care ea sa aiba nevoie de tine!
OF...Chiar nu mai stiu ce sa fac! Iar am avut o cearta mai rea, dar afara! Acum cred ca nu o mai bag in seama...Chiar daca a fost cea mai buna prietena a mea, nu mai rezist.Nu vreau sa o mai vad in viata mea!
FrozenMercurius întreabă:
samyn?a întreabă: