| gab04000 a întrebat:

M-am certat cu cea mai buna prietena din cauza ca a venit o pritene ma vechie la mine si crede ca pe ea o consider ce mai buna pritena care nu este asa si imi fac griji ca o sa imi distruga pritenia certa ca mama spune ca eu pun pre mult suflet iar pe ea nici nu o intereseza credeti ca o sa ma despart curand de ea sunt foarte suparata cel mai bun raspuns primeste funda plss

Răspuns Câştigător
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Cred ca mama ta are dreptate, desi nu te cunosc, mi am dat seama ca esti suparat din cauza asta.nu stiu din cuvintele tale.te inteleg ca te simti intr un fel anume,dar eu cred ca astea sunt copilarii pe care nu trebuie sa le pui la suflet,gen,,prietena mea cea mai buna crede ca am o alta prietena,, sincer,adica suna a penibil.
Tu poate ca esti o tipa mai sensibila,dar sa stii ca daca pleci in viata cu atsfel de principii la cat de grea e viata, la cate surpize iti rezerva, la ce fel de oamani o sa tot intalnesti.nu stiu cum vei face tu fata,daca pui atat suflt.
Trebuie sa te schimbi un pic,sa inveti ca nu totul se rezuma la o prietenie,ca mai tarziu,chiar tipa care se simte,,tradata,, poate face asta.
Nu e bine sa acorzi atat importanta,unor lucruri,care,nu prezinta interes maxim.
Asta e parerea mea si gandeste te ca mama ta e singura prietena din viata ta,care intotdeauna te va invata de bine,te va sfatui,pentru ca esti copilul ei, pe cand prietenele.azi sunt, maine numai sunt!
Ai grija de tine si alege intelept in viata!
Succes pe mai departe!

| gab04000 explică (pentru AIRIUS):

Sincer sa iti spun eu sunt frava, sensibila, si cand pot fin intr-o relatie ca asta eu v calma in imp ce ea sune copilari asda incerc crezi ca o sa se duade rapa prietenia nostra dn acest momoent?

| gab04000 explică (pentru AIRIUS):

MS sa stii ca si eu iti vo scriesi sper sa primesc macar o funda si sa stii am sa incerc dar ea nu stiu cum este mersi ai cel mai bun raspuns

| AIRIUS a răspuns (pentru gab04000):

Iubita,prietenia ta cu ea,nu are de ce sa se duca de rapa,numai ca tu trebuie sa fii atenta,sa ai limite in aceea prietenie ca si in toate celelalte,nu are sens sa pui prea mult suflet,mai tarziu vei avea de suferit.
Retine,asculta de mama ta,e singura care iti vrea binele,consider o cea mai buna prietena de a ta,pentru ca intotdeauna te va sfatui de bine,si inceraca sa mai lasi prieteniile,nu te duc bine deloc,si trebuie sa fii pregatita in viata,pentru ca iti vor rezerva multe.
Si eu am patit o cu o prietena buna de-a mea,am locuit pe aceeasi scara ani de zile,am fost in scoala,liceu,in aceeasi banca si desi mama mea nu era de acord cu prietenia dintre noi,eu am continuat sa o vad ca cea mai buna.
Sa stii ca dupa ani de zile,mi a dat seama ca era si teatrista cu mine si am decis ca mama mea avea dreptate cand imi spunea.
nu ne am certat,dar m am racit de ea si acum eu sunt casatorita si ea e plecata prin Danemarca, numai tinem legatura.
Sper sa tragi concluziile tu si sa te gandesti ca prietena adevarata nu vei gasi, decat in mama ta!
Succes iubita!

6 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

N-am inteles nimic laughing
Mai scrie o data... De data asta incearca sa scrii in LIMBA ROMANA.

| Danyelusha a răspuns:

Te inteleg perfect. Si ceea mai buna prietena a mea este geloasa, imediat ce vorbesc mai mul cu alta prietena spune ca pe ea nici nu o bag in seama si incepe sa zica ca nu ea ii ceea mai buna prietena a mea. Sta suparata cateva ore, maxim o zi si apoi ii trece. Eu ti-as sugera sa ii explici celei mai bune prietene ale tale, ca doar ea este cea mai buna prietena si ca nu trebuie' sa seupere pentru ca mai vin si alte fete la tine. Ca doar nu o sa ai doar o singura prietena. Spune-i ca mai ai si alte prietene dar doar ea est ceea mai buna prietena si asa va fi tot timpu. Si despre ceea ce a zis cealalta prietena... nu e adevarat. Adica prietenei tale cele mai bune ii e frica sa nu te piarda, ei ii pasa la fel ca si tie.
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| AlleCriss a răspuns:

Ai incercat sa vorbesti cu ea, sa ii explici? Daca nu, incearca. Daca e incapatanata si o tine pe a ei, mai insista! Asteapta cateva zile, poate chiar o saptamana, daca ea chiar tine la tine o sa te contacteze, simtindu-ti lipsa, daca nu... imi pare rau pentru tine, dar. prietena ta a fost falsa.