Dacă ţii la ea încearcă să-i demonstrezi asta respectându-i decizia.
Cam cit timp pot astepta? ma gindesc poate a aparut cineva la mijloc intre timp?
Da, poate fi şi aşa. Dar să ştii că o relaţie nu durează acolo unde există neîncredere şi gelozie. În loc să insişti ca să rămână cu tine încearcă mai degrabă să-i oferi motive pentru care să-şi dorească acest lucru. Şi încă ceva: din cele spuse de tine aş trage concluzia că nu prea ai avut ocazia să te informezi despre modul de gândire a femeielor şi a deferenţelor dintre ele şi bărbaţi. Fără aceste cunoştinţe rareori o relaţie se va da uşor. Încearcă să citeşti cartea "Barbatii sunt de pe marte femeile sunt de pe venus".
Multumesc...o sa citesc
Cu pacere.
Nu mai ai e face renunta. cereti scuze si apoi despartitiva. daca ea nu mai are sentimente pentru tine e o relatie inutila care va fi dusa numai in certuri. invata din greseli si mergi mai departe! mult noroc! si nu mai insista ca o ranesti, ti la ea nu?
Pai....Incearca mai intai sa fi prietenul eu dai florii spune-i cat o iubesti si cat de draguta e si o sa vezi schimbarea. Daca nu spune-i ca nu o sa mai vorbesti cu ea niciodata si vei vedea ca dupa aia ea te vrea inapoi.
Am incercat si aceasta metoda, am impresia ca i s-a intors de mine si nu ma mai iubeste....imi spune ca eu o sufoc, ca nu se poate deschide cu mine, ca s-a schimbat, nu o sa mai fie niciodata aceea care nu a fost si ca trebuia sa o pretuiesc la timpul ei
Am incercat si aceasta metoda insa ea este foarte si foarte incapatinata, am impresia ca nu ma mai iubeste si nu mai tine la mine...de natura ei este foarte sensibila, Zodia Rac, s-a inchis si zice ca nu-si mai poate deschide sufletul cu mine