| ๓єllเครtคг a întrebat:

M-am certat cu mama mea ca nu avea bani sa-mi ia tel. touch. Acum plang in continuare si mama mea mea m-a facut nessimtita! Acu face pe catelul schiop ca incearca sa vb frumos cu mine si ca ce i-am facut ca i-am zis doar ca n-o s-o iert niciodata! Am si o situatie cam rea, locuiesc cu mama si bunica mea din partea tatalui, pentru. ca tatal meu a decedat si eu am doar 10 anisori! Ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| PetreConstanta a răspuns:

Draga mea in viata trebuie sa ierti Nu ierti = nu vei fi iertat cd vei gresi si tu si vei gresi pentru ca acum esti micuta sper ca esti fetita Rautate dai= rautate o sa ai Asa ca fii o fata buna Nu te supara ca mama nu a luat tel poate nu are bani Si ce daca stai cu mama si bunica si tata este mort si eu am patit la fel si nu am murit m-am facut mare imi iubesc mama am un baiat de 23 ani si iubesc lumea chiar daca ea este rea Iubeste-ti mama este singura fiinta care te iubeste cu adevarat M-ai gresim si noi parintii dar voi de cate ori gresiti copii fiind si mama nu se mai supara Nu o mai supara si tu ca si asa saraca ii este greu si viata este grea Stai linga mama ta si iubeste-o Toata viata o sa ai nevoie de ea Te pup si te iubesc si te consider ca pe copilul meu Fii un om bun nu rau si vei vedea ce bine o sa-ti fie in viata

20 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu ştiu de ce pute a "fake" întrebarea asta.
Şi totuşi, presupunând că e adevărată, maică-ta a avut dreptate. Da, chiar eşti o nesimţită să ceri telefon cu touch screen la 10 ani. În fond, la ce-ţi trebuie ţie telefon?

| gigiro a răspuns:

La 10 ani vrei telefon de ultima generatie.La 14 ani vrei dori un Lamborghini.Stii ce meriti? O bataita.Mama ta e prea buna. Sper dint tot sufletul, ca pruncul tau, sa-ti ceara acelasi telefon.la 2 ani.

| PetreConstanta a răspuns:

Te iubesc draga mea Iubeste pe mama si pe bunici si daca vrei sa mai vb cd vrei tu ma gasesti pe aici te pup Bravo esti o fata de nota 10 Mama ta sigur se mandreste cu tine pa iubirea mea

| ELLSSA a răspuns:

La numai 10 anisori ar trebui sa intelegi si tu ca nu are posibilitatea momentan sa iti ia telefonul dorit.Ma bucur ca constientizezi despre situatia grea...

| whatevernvm a răspuns:

Daca nu are posibilitatea sa iti ia intelege-o. Tot pe tine te are si incearca sa te faca fericita, dar nu reuseste de fiecare data...e crizahappy

| Deea a răspuns:

Ba fato esti nesimtita rau de tot. Cu ce dracu vrei sa iti ia telefon daca nu are bani? Sa-ti vanda apartamentul sa-ti cumpere tie tel cu touch? Du-te bha si lasa-ma nu ai pic de respect pentru mama ta, si tot tu esti aia care face pe fitoasa. Du-te si cere-i iertare mamei tale si termina cu gesturile astea, ai 10 ani copilo, nu cred ca ai putin idee cum e cu banii.

| WeeD a răspuns:

Cu ce sa te ajutam?
Nu mai veniti cu probleme de astea...
Nu poti sa iei o decizie singura.
Du`te si cere`i iertare!

| miolina a răspuns:

Bunica sa te invete sa scrii mici declaratii de iubire mamei tale, dar mai rar sa poata avea efect scontat, de ex., o data pe saptamana.E de ajuns 1-2 propozitii scurte, dar convingatare.Si mai trebuie si rabdare.Cu bine.

| plasticstyle a răspuns:

In viata sunt lucruri mult mai importante decat un telefon,nu mai plange si pune mana pe carte,nu ai nevoie de telefon, multumeste-te cu calculatorul, altii nici calculator nu auwinking

| MeoKidu a răspuns:

Ştii? Probabil tu nu o să îmi dai dreptate acum... Trebuie să înţelegi că ea poate chiar ar vrea să îţi cumpere acel telefon, orice părinte vrea să îşi vadă copilul fericit, dar câteodată chiar nu se poate să satisfacă toate plăcerile, mai ales acum, când toţi se plând de bani.
Sper că ai înţeles, şi te va ajuta măcar puţin să treci peste asta...
O zi bună!

| Rebelicious a răspuns:

Problema este la tine! Un touch este mai important decat propria ta familie? Nu te supara dar, telefonul nu este cum cred unii o necesitate! Poti sa traiesti fara el! Un exemplu:la T.V. aproape jumatate din locuitorii romaniei nu stiu sa citeasca sau sa scrie, dar toti au telefon! Nu au platit fondul scolii pentru un telefon! Renunta la ideea asta!

| inutzza21 a răspuns:

Asta e un comportament copilaresc si rasfat. Ai fost obisnuita sa primesti tot ce ai cerut si daca mama nu mai poate sa iti ofere faci in fel si chip sa o convingi sa iti faca pe plac.
Cu timpul o sa inveti ca nu ti se poate oferi totul pe tava. Mai ales fiind doar cu mama si bunica, nu crezi ca ar fi cam greu sa iti cumpere un telefon, care ma gandesc ca in Romania e destul de scump? Sunt multe alte lucruri mai importante decat un telefon. Ar trebui sa iti respecti mama pentru ca se chinuie pentru tine, nu sa o judeci si sa ii zici ca nu o ierti niciodata pentru ca nu ti-a cumparat telefon.
Eu am crescut fara mama si fara tata si acum la 24 de ani, am invatat sa am grija fie si de 1 leu ce imi intra in buzunar. Eu la 10 ani ma prezentam la procesul de divort al parintilor mei.
Asa ca ar trebui sa te multumesti cu ce ai, sa te multumesti ca mama e langa tine.

| kidda97 a răspuns:

Hmm`laughing doamne ce stupid.in primul rand sa te certi cu propria ta mama dintr-o prostie.si doar te-a facut nesimtita nu ti-a zis cine stie ce`winking
si in al doilea rand ce **** mea ai 10 ani si vrei telefon cu touch`rolling on the floor lasa`l draq de telefon si impacate cu maicatawinking

| cristiansan a răspuns:

Daca tu la 10 ani te certi cu maicata ca nu ti-a luat un telefon tu touch...

| Muppet a răspuns:

Ai facut un lucru cam urat. Cand mama ta ti-a spus ca nu are bani sa iti ia un telefon nou trebuia sa o crezi. Tu crezi ca ii este usor sa te creasca singura? Punete in locul ei putin.Eu cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la ea si sa iti ceri scuze si poate in viitor iti va lua si telefon touch cand va avea bani.

Nici mama mea nu a vrut sa imi cumpere telefon din acelasi motiv dar am strans singura bani big grin

| parishiltonbia a răspuns:

Nu iti face griji. Ar trebui sa o intelegi pe mama ta, si sa o ierti. In plus ai doar 10 ani si sunt sigura ca vrei telefon doar pentru ca asa e moda acum. Eu voi implini curand 12 si vreau telefon, pentru ca multi din clasa au, dar mama ma crede iresponsabila si crede ca nu am nevoie, deci te inteleg. Mama ta iti vrea doar binele, si ar trebui sa o ieri. Pup!

| ȘtefiȘtef a răspuns:

E vina ta. Du-te si cere-ti scuze, fiindca daca nu are bani sa iti ia, vrei sa renunte la lucrurile cu adevarat necesar ca sa iti faca tie mofturile? Nu tu trebuie sa o ierti, ci ea pe tine, pentru ca tu ai fost cea rea si te-ai comportat urat! Si eu am 10 ani, dar nu fac mofturi ca tine!

| crissslaura a răspuns:

Mama ta nu a facut o greseala ca sa o ierti tu.Mama ta a facut ce era mai bine pentru ca tu sa ai ce manca.Eu sunt mai mare ca tine si astept acest telefonde la 9 ani.Si nu am murit pana acum.

| bicabica a răspuns:

Daca un touch crezi ca mai important decat mama ta atunci te inseli si probabil nu e vina ei
multumeste ca o ai pe mama

| maryme_1580 a răspuns:

Pai.desi situatia ta e cam nasoala.si mai ales din cauza asta ar trebui sa ai o relatie cu totul speciala cu mama ta ca doar ea iti e alaturi.ar trebui sa o ierti pentru ca o sa iti dai seama mai incolo ca nu poate sa iti indeplineasca orice dorinta.si zic sa te duci la ea si sa-i ceri impacare pentru ca o doare mult cand se cearta cu tine.pentru ca e mama.si e bine ca mamele si ficele sa aiba o relatie ca cele mai bune prietene
. crede-ma nu o sa iti para rau niciodata rau ca o ierti pe mama ta