Ofera-i flori, propune-i o vacanta exotica impreuna, invit-o la un concert. Orienteaza-te pe ceea ce stii ca-i place.
Eu zic sa incerci sa iti pui intrebarea: daca eram tanar ca la 20 de ani, ce as fi facut ca sa o recuceresc?
Sper sa va impacati. " Locul nostru este acolo unde ne este inima"
Las-o pe ea sa vina la tine.
Din moment ce a plecat, si de 3 luni n-ati mai vorbit, ea a dat cu piciorul relatiei. Daca mai vrea sa existe un 'voi', ar trebui sa vina sa va impacati.
Abia atunci, asteapt-o cu o surpriza (minim ditai buchetul de flori).
De fapt depinde si cum v-ati despartit.
Eu, in alea 3 luni ii trimiteam prin fax actele de divort, si daca era de impacat, bineinteles, intai ma asiguram ca isi recunoaste greselile. Apoi dadeam divort, ca eu nu ma sucesc niciodata
Daca ai gresit tu, e mai nasol, dar tot e recomandabil s-o lasi pe ea sa faca pasii impacarii, tu fii doar primitor, apoi, cand esti sigur ca e din nou a ta, cere-ti scuze, daca e cazul.
Nu te smiorcai prea repede, ca totusi tu esti barbatul, iar o relatie la distanta asta, cu o suparare care a tinut 3 luni... Pentru mine e o relatie incheiata de 3 luni, si n-as mai relua-o niciodata.
Oamenii nu pot fi ținuți într-o relație cu forța. Dacă asta cere ar trebui ca asta să îi oferiți. Poate dacă veți fi bun și înțelegător și nu veți ridica tonul și veți încerca să o înțelegeți ea va reveni la gânduri mai bune și va schimba optica despre viață. De foarte multe ori oamenii, chiar și după divorț, dacă nu a mai pus nimeni presiune pe ei, și-au dat seama că au facut o greșeală și au revenit asupra deciziei. Pentru divorț luați legătura cu oamenii ăștia specializați pe dreptul familiei din Anglia: http://academiademediere.ro/......nglia-u-k/