| Yaro_Kovalchuk_2001 a întrebat:

M-am certat cu o fata acum 7 luni.O iubeam si o iubesc foarte mult dar e prea tarziu. I s-au racit orice sentimente fata de mine si acum 2 zile mi-a zis ca are deja un iubit.Cum sa rezolv? Va rog seriozitate si ajutor!

Răspuns Câştigător
| BotezanDaniel a răspuns:

Salutare! happy Sfatul meu pshologic,este să accepți realitatea,și anume că nu veți sta niciodată impreună. big grin Trăiește să mori pentru asta happy și mori neîmplinit,și în loc să fi trist,gândindu-te la ce nu ai,exultă de bucurie la gândul,la visul ce există doar în mintea ta, niciodată în realitate, dar care este tot ceea ce există pentru tine. big grin Funda?

4 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Pai dacă nu ați mai vorbit de 7 luni și nu mai este interesata de tine, plus că are iubit de ce mai speri la ea? Pur și simplu las-o în pace să facă ce vrea, altfel vei înrăutăți și mai rău lucurile.

| Yaro_Kovalchuk_2001 explică (pentru RobertMoon):

Am vb am interact sa-mi cer scuze in diecare zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intreg universul se invârte in jurul ei.

| BotezanDaniel a răspuns:

Să nu regreți că s-a încheiat o tovărășie sau o relație de iubire! surprise Exultă de bucurie că a avut loc, big grin și retrăiește cele mai frumoase momente, happy în minte,în vis, sperând la o iluzie viitoare, până mori, și să mori neîmplinit, happy și totuși să îți placă viața atât de mult, deoarece obiectivul care încă te ține în viață este acel vis. big grin