Depinde motivul...si ar trebui sa lasi orgoliul la o parte si sa ii spui ceea ce simnti(sa nu ajungi pe la 60 de ani si sa te intrebi:"dar dc nu i-am spus eu cat de mult tin la ea si ce prietena buna imi e?")
Spune asa: te rog (nume) n-am vrut sa ne certam si imi pare foarte rau, stiu ca esti o prietena buna si as vrea sa ma impac cu tine! te rog, chiar daca nu raspunzi sa citesti, eu o sa te astept daca mai vrei si tu sa fii prietena mea, pa
Este vina ei si nu vreau sa fac scandal vreau sa-i spun in fata foarte clar dar nu stiu cum! Astept raspuns! Funda
Daca ti la ea fa tot posibiluul sa te impaci cu ea
daca nu ti la ea cautati alta prietena
Nu conteaza a cui e vina, important este sa vorbiti calm fara sa faceti acuzatii si sa spuneti ce v-a deranjat la celalalt (vorbe, gesturi) cand afli cu ce ai deranjat-o cereti scuze si poate si ea va face la fel
Daca vrei sa te impaci cu ea recunoaste ca a fost vina ta. De multe ori chiar daca stim ca avem dreptate dar pentru dragul pe care il avem fata de persoana iubita trebuie sa si cedam.
Recunosti ca tu ai gresit si va impacati. Si te consolezi cu gandul ca cel mai destept cedeaza