| WeSTleY a întrebat:

M-am certat cu prietenul meu, dupa care am continuat cearta si prin mesaje pe fb. La un moment dat el imi zice "scuze da nu te mai pot tine la prieteni " si eu i-am zis "ok ..nu ma afecteaza oricum pentru ca eu prefer realitatea nu viata virtuala " si el m-a sters, dupa 2 zile m-a si blocat. Apoi noi am mai vorbit, am trecut peste cearta dar nu ne-am impacat definitiv insa de pe fb nu m-a deblocat nici pana acum. De ce? si de ce m-a blocat atunci?

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil avea mereu tendinta sa-ti verifice profilul si il indurereaza sa vada postari de la tine si astfel se tine departe. Ori, are o alta relatie si nu vrea ca tu sa aflii. Una din doua.

| RAY a răspuns:

E obsedat sa vada ce faci, iubirea e o obsesie compulsiva, ti-a dat ca sa vezi ca nu-i pasa de tine si ca sa nu isi arate sentimentele fata de tine

| AliGab a răspuns:

Pai daca esti cicalitoare...

| NameHarris a răspuns:

Sa nu vada cand esti intr-o relatielaughing)

| GoldenKing a răspuns:

Nu o lua in semn de rau, nu asta e intentia. Poate doar vrea sa o termine cu tine, pentru ca na considera ca ii faci rau, sau il folosesti si nu tii la el.E cam foarte probabil sa fii discutat cu vreun prieten despre treaba asta iar el sa ii fii dat ceva sfaturi. Oricum incearca sa il uiti caci s-ar putea sa nu mai mearga

| Flav1a a răspuns:

Nu conteaza ce e pe facebook, conteaza ce e in viata reala. Probabil te-a blocat ca sa nu ii mai scrii, chiar si dupa ce te-a sters. Oricum, cel mai bine era si este, sa discutati fata in fata neintelegerile voastre, plus ca uneori pe internet se poate interpreta gresit ce zice celalalt.

| cosmina1998 a răspuns:

Fata in fata rezolvati totul..si cu cat il respingi mai mult, cu atat te va cauta asta in cazul in care nu este cu altcineva...si nu pune la suflet faptul ca nu te a deblocat..pana la urma...pe tine nu trebuie sa te afecteze..chiar daca in adancul tau este si tristete.

| 2749764830 a răspuns:

Hmmm... -_- exista multe moduri de a interpreta gestul lui. Dar sa o luam cu inteputul. Poate are pe altcineva si nu vrea sa vezi ca e intr-o relatie si pe facebook, sau poate are altceva de ascuns. Probabil vrea sa se desparta de tine si ii e rusine sa iti zica si o ia vorba aia "pe ocolite". Sunt multe lucruri care ar putea insemna ceva dar cel mai bine zic sa vorbiti "face to face" (fata in fata ) si sa rezolvati problema. Funda? happy