| Lavinia234577 a întrebat:

M-am certat cu sora mea ea a început cearta am rugat-o frumos sa ma lase puțin în pace pentru ca nu aveam chef de nimic și mama a auzit ca ne certam și a venit la noi și a zis ca suntem pedepsite amândouă ea are 14 ani eu 16.Nu mi se pare corect sa ma pedepsească pe mine din cauza surori mele. Voua vi se pare normal lucrul acesta? De asta nu o suport eu pe sora mea

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Eu ți-aș da pedeapsă pentru că nu ai scris surorii cu doi de i.

| Holiday a răspuns:

Daca tot v-a pedepsit, certati-va in continuare.

| Yaesmin a răspuns:

Mda.

| 1onur a răspuns:

Sunteți surori nu dușmani. Ce vrei sa spui acum daca vine unul și dă în sora ta nu te bagi? O lași să mănânce bătaie de la un nenorocit Doar fiindcă nu o suporți? Lași ură și dușmănie să fie mai presus decât sora ta? Vezi că nu faci bine tu ești mare ca ia ia este încă mică nu știe ce face. Trebuie să-ți iubești sora cu Adevărată trebuie să-ți protejezi sora cu Adevărată păi da nu așa de la o mică certă să purtați ură intre voi doua. Păi dacă alți vede că voi două vă dușmăniți și va urâți una pe cealaltă ce crezi că o săle pară rău? Nici de cum. Din potrivă o dată ce vede că mi va înțelegi vă dușmăniți vă urâți una pe altă ști cum va face pe amândouă? Nu o sa aveți Habar una de cealaltă. trebuie să fiți Unite ca surori fiindcă lumea este rea încă nu aveți habar de nimic iar dacă între voi două zace atâta ură atât dușmănie de pe acum când veți crește mai mari ce o să faceți? O să certați ca bebeluși?)) sunteți surori nu dușmani s-au străini. Străini ar face ORICE să vă dezbină să nu vă înțelegeți sa va dușmăniți. Pedeapsa mamei tale nu este fiindcă asta își dorește ia și este fiindcă ați adus o în starea aia și fincă vă iubește atât de rău mama voatră pe amândouă na putut face diferență între tine și ia așa că va "pedepsit" pe amândouă fincă iubirea pe care vio poartă mama voatră in sufletul și inima ei este atâta de mare na putut face diferență între voi două.

O să înțelegi că vei crește mai Măricică "pedeapsa" mamei tale acum nu-ți dai seama fiindcă n-ai cum sănătăți încă copii este normal să nu înțelegeți da nu este normal să vă dușmăniți între frați și surori.

| 1onur a răspuns:

Dacă veți continua dușmănie și ura între voi două ca doi vagabonți mâine râs poimâine veți fi fete mai Domnișoare mari și veți ajunge să vă amăgiți necăjiți supărați răniți mama voastră fiindcă si ma.a voatră este o femeie o fată la rândul ei si are așteptări de la două să va înțelegeți ca surorile nu ca dușmanii după ușă. mama voastră are sarcini responsabilități pe umeri mei FOARTE MARI pe care trebuie săle îndeplinească zilnic dacă ia vede că nici voi două nu vă înțelegeți nici voi două nu o înțelegeți puțini atunci mama voatră o să cedez fincă sunteți fetele ei nu băieți sănteți fete nu vagabonți are așteptări și temeri FOARTE MARI mama voastră că va ajunge să va educe greșit și că n-a fost o mamă îndeajuns de bună pentru voi două știți ce rană mare este pentru o mama să-și vadă fiicele fetele copii cum nu se înțeleg și se dușmănesc? Se desparte cerul în două și inima ei se despică cu o rană ce rămân adică înrădăcinată o mamă își va aduce aminte și prima și ultima cerată dintre copiii ei sufletul ei nu are liniște niciodată când o mama își vede copii dezbinați cum sa dușmănesc mama voatră are pretenții de la voi două so înțelegeți si pe ia puțin fiindcă mama voatră are două fiice doua fete doua inimi doua perechi de sufletul nu doi vagabonți care se certă dacă o să continuați să vă certați și dușmăniți între voi două o să-i faceți multă rău rău de tot mamei voastre. O să creșteți și o să fiți fete mari ia vrea să-i purtați și ei înțelege să se poată destăinui vouă și ia așa cum voi două când vă certați ia intervine și fiindcă nu poate face separatism între voi două ce "pedepsește" pe amândouă de fapt "pedeapsa" aia pe care o vedeți voi două este multă multă multă multă iubire acolo pe care nu o vedeți acum când veți crește și feți fi Domnișoare mari o sa începeți să vedeți dacă chiar o sa va doriți să vedeți câtă iubire poate oferi un părinte copiilor săi...