Increderea este lucrul cel mai greu de castigat intr-o relatie!
Vei avea mult de lucru, daca o vrei inapoi, daca o iubesti cu adevarat!
Mai suspect decat conversatiile ei suspecte de pe mess, este faptul ca tu i-ai intrat pe mess. I-ai invadat intimitatea!
Nu o cunosti indeajuns de bine, incat sa ai incredere in ea?
Acum, trebuie sa o curtezi, sa umbli dupa ea, cu flori si ciocolata (chestii foarte romantice ). Oricum, tu o cunosti mai bine, deci tu ar trebui sa stii ce-i place ei! Gandeste la lucruri pe care si le doreste, si ofera-i-le! (Daca nu ai idei, poti incerca oricand cu bijuterii )
Mult noroc! Sper sa te primeasca inapoi!
Jeanny22!
Cam tirziu acum, nu-i asa?
deci renunta si invata pentru data viitoare, sa fii gelos din cauza unor conversatii pe mess nu e niciodata o idee buna.
Cum naibii le-ai vazut dar "s-au dovedit a nu fi adevarate"? Raspunde-mi naibii ca ma gindesc toata ziua.Nici macar nu cred ca pot minca la gindul asta.
Daca stii ca erau suspecte si stii ca tii la ea nu ai de ce sa te temi frate. Te duci si ii explici ce s-a intamplat. Trebuie sa inteleaga daca si ea tine la tine. Iti justifici comportamentul si o lasi sa se gandeasca putin la situatie...
Pai scoate-o intr-o zi in oras petrece o zi cu ea in locul ei preferat spune-i ca o iubesti imbratiseaz-o vorbeste-i frumos cere-i scuze si promite-i ca vei avea incredere in ea sigur va apreca gestul succes
M-am uitat in conv ei pentru ca oricum nu aveam restrictie la asa ceva, eu aveam poarola ei, ea p a mea...si ea ar putea oricnd sa le vada p ale mele, dar eu nu am nimic suspect, pentru ca o iubesc prea mult ca sa vorbesc cu alte fete...multumesc pentru raspunsuri