| CeViata a întrebat:

M-am certat rau cu parinti. Parca imi vine sa mor. Nu mai vreau sa traiesc. Simt ca nu mai am nici un rost in viata asta de rahat.
Ce sa fac?
As vrea sa ma fac emo dinacea.

Răspuns Câştigător
| justme97 a răspuns:

Fara suparare dar parerea mea e ca numai personele slabe(sufleteste)se fac emo
in viata vei avea proleme mult mai mari decat o simpla cearta cu parintii si daca acum nu poti trece peste atunci ce vei face
eu zic ca "viata merge inainte orice ar fi".asa ca sunt sigura ca parintii tai tin la tine si va veti impaca.cateodata e bine sa lase fiecare de la el pentru o buna armonie
capul sus si inceraca sa gasesti o activitate care sa ti capteze atentia sa nu te mai simti trista
succes:X

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Uita-te la asta si iti va trece.
http://creativemonkeyz.com/

| ELLSSA a răspuns:

Andreea,ce inseamna draga "emo"? Ca eu is de la tarawinkingsi nu stiu...

Apache
| Apache a răspuns:

Daca esti asa de handicapata incat sa te demoralizezi din orice atunci taie-ti direct venele si gata ...mai scapam de o proasta!
...sau ai putea sa dai dovada de maturitate si sa treci peste asta, cum ar face orice om normal!

| IIIx333III a răspuns:

Explica-ne ce s-a intamplat printr-o alta intrebare, te asigur ca o sa te ajutam mult! Nu fii trista, cu parintii te poti certa mult mai rau, dar ei nu te vor lasa NICIODATA la greuwinking>big grin

| Sperman a răspuns:

Copilo, revino-ti si trezeste-te la realitate, lasa prostiile astea. Parintii tai au dreptate!

| Minks a răspuns:

***, spanzura-te.

| Anonima568 a răspuns:

Offf...stiu cum te simti, si eu am trecut prin ce treci tu. mai bine incearca sa te impaci cu ei, daca te faci emo nu rezolvi nimic. sa iti stergi din minte chestiile alea cu " imi vine sa ma omor " nu e bine deloc. din pacate si eu ziceam asa, si chiar am ajuns la tentative de sinucidere, de 2 ori. dar mau gasit ai mei si m-au dus la psihopat laughing) si de cate ori ma cert cu ei imi aduc aminte ce prostie mare era sa fac, si ca nu mai vreau sa ajung acolo laughing)

| yama a răspuns:

Te inteleg perfect. dar incearca sa ii ocolesti cat mai mult. asa fac si eu de fiecare data cand ma cert cu ei. iesi din casa, plimbate, si nu te gandi deloc la cearta dintre voi. daca esti pedepsita si nu ai voie afara, stai la calculator si joaca ceva (cu cat e mai lung jocul cu atat iti va lua mai mult mintea de la parinti) succes

| anadragutza a răspuns:

Eu am 11 ani si nu te sfatuiesc sa nu faci asta oricum ce varsta ai? te-as sfatui sa te duci la un Pisholog pentru ca daca esti emo nu are nici un rost toata lumea o sa rada de tine si nu o sa ai nici o prieten si daca te faci parinti tai o sa te certe mereu ca nu comunici si nu vrei sa vorbesti absolut si poate sa te duca la spaital de nebuni oricum fa cum vrei dar

| Laurixu a răspuns:

Nu te face .n.are rost crede.ma si eu acum o luna m.am certat rau cu parinti sh simteam exact ce simti si tu, era groaznic, dar dupa un timp am trecut peste sh m.am inpacath, secretu e sa le faci pe plac adica sa faci ce.ti spun ei sh vei vedea ca merge. Baftaa:*:*

| razekery a răspuns:

Si eu ma gandeam ca nu are nici un rost viata m-am apucat de fumat 2 pachete pe zi la 15 ani si de bout. m-am facut smecher comentam la oricine si i luam la bataie indiferent de varsta pentru ca nu imi pasa ce mi se intampla. astea toate pana am intalnito pe prietena mea si acum traiesc pentru ea.

| Ionut01 a răspuns:

Un timp ai nevoie sa stai singura dar eu zic ca ar trebui sa te impaci cu ai tai