| NicoletaNico555 a întrebat:

M-am certat tare cu fratele meu mai mare, iar în timpul acestei certuri eu l-am zgâriat pentru ca m-a enervat şi apoi el a dat cu palma în mine. Eu am 17 ani iar el are 19 ani, degeaba le-am zis parinţilor ca fratele meu a dat cu palma în mine, dar degeaba am zis ca tot lui i-au luat apararea. Mereu ei fac diferenţă între noi şi mie mi-au şi zis ca m-au facut din greseala.Cum ma pot înţelege mai bine cu parinţii mei?

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"[părinții] au zis ca m-au facut din greseala.Cum ma pot înţelege mai bine cu parinţi mei?"

dacă e așa cum spui, cu o greșeală/eroare/rateu ENUNȚATĂ, n-ai cum să te ințelegi

| LisaJulie a răspuns:

Pe tine probabil te considera minora! Uite, ideal ar fi sa încerci sa fii ceva mai calma când vorbești atât cu părinții tăi cât și cu fratele tău! Nu ajuta dacă țipați cu toții

| anonimg a răspuns:

Spiritul de neînțelegere este de la cel rău. Dar dacă mergi la biserica adventistă de ziua a șaptea, spiritul celui rău va fi îndepărtat, și te vei bucura de pace în sufletul tău.

| 1onur a răspuns:

"Fratele" tău este un mare nimeni dacă el se pune cu forța lui să ridice mână la tine și sa dea in tine. Părinți tăi sănt amândoi și ei niște părinți care nu știe să-l educe pe fratele tău nu știe să-l facă sa înțelegă ca este ditamai măgarul ditamai bărbatul de 19 ani și ridică mână la tine tu fiind sora lui mai mică este un mare mare mare bou și un mare ratat mare rău de tot nu se pune niciodată forța ta cu a lui chiar de a-ți fi avut aceeasi vârsta sau chiar de ar fi avut vârsta mai mică decât vârsta ta el dacă continuă să ridice mână la tine in continuare și săte bată în continuarea și părinți tăi să facă să pretindă ca el este nevinovat și ca el na făcut nimic și ca este "absolut normal " sa ridice mână lan tine sa ridice mână la tine și săte lovească conștient câți ca face rău tu find o fată ce putere? Ce mușchi? Ce forță? Ce mână? Ce brațe? Ce gheare? Ce pumn să ai tu ca fată săi faci lui rău? Și ce părinți ai tu de consideră ei normal conflictul bătaie care ai luat-o de la frate tău pe el "ne vinovat ca Tea bătut" dacă astăzi trec cu vederea la comportamentul lui și toate figurile și crizele lui și nervi lui de la vârsta pe care o are acum nu mă ca mira deloc ce va urma să pățească și mama ta și tatăl tău și tu de la el de fircarea dată când va avea nervi și figuri și arfe să-și permită ori și ce cu v-o aveți mare grijă la el fiindcă ăsta cu ritmul ăsta și comportamentele lui de jet li o să bată pe toți Doamne Dumnezeule ferește sa nu aveți la știri cu el

| 1onur a răspuns (pentru anonimg):

Boss ăla este satana cu tot cu spiritul și carnea și osul lui își bate sora și nu-i face părinți lui nimic lui boul ăla dă-l dracu cu spiritul lui cu tot...

Al dreacu posedat de babe dă în sorsa mai mică ratatu

Ști câți "handicapați " "posedați " de sanki "Satana " îi poseda și ei făceau la oamenii la buzunare? Și dădeau vina că cel rău îi "poseda" și ei "nu știu săraci ce făceau"...

Bossule omul fără frică de Dumnezeu și fără Dumnezeu în inima lor și sufletul sănt în stare săi îmbrace papuci invers în picioare și lui dreacu eu sănt săturat de ăștia care o ard pe "posedați " ăștia nu-s posedați boss de nimic. Ăștia au lăcomia răutatea Dușmănia în sufletul și inima lor până în sangele și vene lor nici biserica nu cred căi poate mântui pe uni oamenii care au fapte grav grav grav grav de ne închipuit... Câți nu o ard cu Dumnezeu și faptele lor spune tot...