| dydo a întrebat:

M-am desp de prietenul meu
stau de jum de an cu el il iubesc emorm.neam desp din cauza ca ne tot certam si ca fumez.stiu ca ma va suna sa ne impacam doar ca acum etse suparat dar eu nu mai vreau sa fiu cu el vreau sa-l uit cum sa fac? nu vreau sa sufar

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Loool, pentru că fumezi?laughing
Este stupid, dacă iubeşti pe cineva, îl accepţi cu tot cu defecte. O dată dacă mi-ar reproşa prietena ceva în legătură cu acest aspect şi mă supăr rău tare.
Mergi la altul că sunt destui băieţi cărora li se rupe de faptul că fumezi şi caută pe cineva care să nu facă crize de-amboulea.
Salut.

4 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Păi îl iubeşti dar nu vrei să fii cu el? E ilogic, minte de femeie. Dacă îl iubeai atâta îi puteai face o concesie şi să înerci să te laşi de fumat. Într-o relaţie fiecare trebuie să lase de la el. Eu unul sunt de acord; fumatul e un obicei dezgustător şi vulgar mai ales când vorbim de o femeie. Nu aş ieşi cu o fumătoare... nu suport mirosul.

| Dizzydizz a răspuns:

Atunci zii sa nu te mai kute si gata. Fal sa inteleaga ca iubire cu sila nu se poate. daca tine la tine sa te lase in pace.

| Adelina_2192 a răspuns:

Daca nu mai vrei sa fi cu el, cand te va suna trebuie sa fi tare si sa ii spui clar ca nu vrei sa mai continui in relatia asta. si pe parcurs il vei uita

| frumusyk08 a răspuns:

Oricum vei suferii. e grew sa uiti o relatie de jum`tate de ansad totusi nu raspunde la tel ca s`ar potea sa nu rezisti si mai bine incearca sa gasesti pe candva pe care`l sa-l savurezi din plin. fara sa te gandesti la o relatietongue