anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am despartit acum cateva zile de el si nu ma suna, nu-mi da nici un mesaj, nici macar un beep...nimic.Si m-am hotarat sa nu mai astept si sa merg mai departe, dar totusi ma doare.Nu inteleg cum putea sa-mi zica toate vorbele alea frumoase, sa faca toate chestiile frumoase...si acum sa ma lase intr-o bezna totala.
Cel mai greu e noaptea si nu inteleg cum el poate sa doarma linistit,dupa toate cate au fost.Dar in fine.
Nu mai vreau sa fac eu "primul pas" pentru ca l-am facut de n ori cand pe el putin il interesa de mine si de relatia noastra.
Mai e greu si pentru ca ne-am certat si impacat de multe ori si noi ziceam ca alea erau doar certuri, ca noi n-o sa ne despartim niciodata, ca iubirea noastra e speciala si bla-bla-bla...numa' vrajeli.
In fine. Voiam sa va intreb cum ati trecut voi peste fazele astea, pentru ca sunt sigura ca i s-a intamplat fiecaruia, macar o data.Ati simtit ca puteti s-o luati de la capat cu altcineva? Pentru ca eu nu pot sa-mi imaginez asta.Imi amintesc mereu de momentele noastre romantice si de tot ce a fost.

Răspuns Câştigător
| Adelina004 a răspuns:

Sa nu cumva sa faci tu primul pas... daca te iubeste se va intoarce la tine chiar si fara sa ii dai vreun semn de viata.Am trecut si eu prin asta numai ca noi dupa ce ne-am despartit el si-a gasit pe alta numai ca a cam dat-o in bara cu acea tipa (tot la mine se gandea) asa ca daca e sa fac si el la fel se va intoarce la tine si te va iubi mai mult (asa mi s-a intamplat mie) Incearca sa nu suferi dupa un dobitoc... :*

7 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

N-o sa treci niciodata peste asta.
Nici eu n-am trecut, si nimeni nu trece, oricat de mult ar spune "Heh, nu-i adevarat, pe mine nici nu ma mai intereseaza".
Acel ce spune asta, n-a simtit adevarata iubire, oricat ar crede asta, n-a facut-o, pentru ca cel ce a simtit iubirea, n-o uita, nici sentimentul, si nici persoana.
Si eu am fost in aceiasi situatie, si inca sunt.
Am fost 1 luna impreuna cu o fata, la distanta ce-i drept, dar a fost ceva "de vis" cum a fost si la tine. In luna aia, intr-o zi, am inceput sa ne facem amandoi declaratii, ea fiind mai "rece" si m-am bucurat, mult, o iubeam mai mult ca orice.
Si s-a despartit de mine -_-"
Fara motiv, fara nimic.
De certat, ea s-a certat cu mine, mai tarziu, pe alta tema, pe care sunt suparat foc, dar eh, las sa treaca.
Chestia este ca te inteleg perfect, doar pentru ca sunt in aceiasi situatie.
S-a despartit de mine, am plans o gramada, si am intrat in depresii enorme, m-am lovit, m-am pedepsit singur, si eh, tot n-a trecut.
Nu o sa treaca, niciodata, tot ce poti sa faci, este sa treci peste, nu o sa uiti, si o sa te doara mereu, dar nu trebuie sa lasi asta sa te afecteze.
Noi am ramas prieteni, indiferent de cate injuraturi mi-a adresat, cat de mult m-a facut egoist, fara sa stie cat de mult imi pasa de ea, so totusi, am ramas prieteni.
Ma doare in fiecare clipa cand vorbesc cu ea, chiar daca acum am o iubita, pe care o iubesc, si care ma iubeste.
N-am trecut usor. Am zis ca o astept, nu toata viata, dar am facut-o, si timp de 1 luna, am refuzat-o pe iubita mea actuala, si am asteptato pe ea, in speranta ca se v-a intoarce, si n-a facut-o.
Am decis sa trec peste, si acum, am o iubita pe care o iubesc si care ma iubeste dar... inca n-am uitat-o pe cea care m-a facut sa simt iubire... si nici n-o s-o uit vreodata.
Dar eh, asa e iubirea.
Si el sufera, oricat de greu iti este sa crezi, pentru ca si cea care m-a parasit pe mine a suferit, desii nu parea genul, mi-a zis, si eh, imi cam pare rau ca s-a simtit prost pentru mine.
Nu incerca sa faci acum urmatorul pas, nu imediat, n-o sa reusesti, si o sa ranesti acea persoana, si pe tine insuti.
De ce?
Pentru ca daca iubitul tau (fostul) v-a revenii, te asigur ca nu vei rezista si te vei intoarce la el, iar daca vei refuza, vei suferii enorm.
Accepta sa fi cu alta persoana doar cand crezi ca vei fi in stare sa-ti refuzi fostul iubit cand se v-a intoarce, eu asa am facut, si acum sunt fericit.
Asteapta, sa treaca totul macar putin, sa fi sigura ca-l poti refuza, oricat ti-ai dorii sa te intorci la el.
Tot ce ti-a zis, acele declaratii, au fost adevarate, mereu sunt, dar nu stii niciodata cand se intampla ceva de genul.
Iubirea face multe din om, dar intre dragoste si ura, e doar o linie subtire.
A fost adevarat, totul, mereu, si fiecare clipa din iubirea voastra.
Incearca sa accepti durerea, asta te va face puternica, si este singurul lucru pe care-l poti face, asta am facut eu.

| DyaNa1337 a răspuns:

Pai daca v-ati despartit dc te-ar mai suna? LOOOOOOL nu ti se pare logic?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta e nasol la o despartire, fiind disperate ca nu o sa mai dam de marea dragoste ne legam iar de trecut si uitam tot raul facut de aceea persoana in disperarea noastra. Fi lucida fata, nu e ultimul si sunt baieti care o sa te faca sa zambesti happy.

| BornToDie9108 a răspuns:

Realizez prin ce treci. Ţi-aş propune să faci o ultimă încercare. În timp ce tu aştepţi un prim pas de la el, e foarte probabil ca el să-l de la tine. Învinge şi de aceasta dată orgoliul, treci şi acum peste durerea ce-o porţi în suflet şi caută-l sau, cel puţin, da-i un semn de viaţă. Ce va urma depinde doar de el.

| Myvoiceroman a răspuns:

De ce te-ar mai cauta daca v-ati despartit?

| Alex_Anghel_1993 a răspuns:

Bai da gata, si tu esti ca fosta mea prietena, ma tot intreaba cum de am trecut asa repede peste, si eu-i spun "da ce vrei sa fac? sa plang? nu mersi mai bine ma duc la agatat", deci ce mai vrei de la el? lasa-l in pace sa-si gaseasca pe altcineva daca nu si-a gasit deja...gata! a trecut!

| slick6666 a răspuns:

Frate eu am trecut peste usor usor mi-am revenit si am luat-o de la capat!