| cat18 a întrebat:

M am despartit d fostul meu prieten si numai din vina mea ca mereu cautam motive de cearta. am incercat sa ma impac cu el dar nu am reusit spune ca nu mai simte nimic pentru me dar il cunosc f bine nu cred ca e adv, nu are cum sa maq uite asa repede. ce sa fc il vreau inapoi crying

Răspuns Câştigător
| CristinaLazar858 a răspuns:

Cat si eu am trecut prin acelasi lucru ca si tine. Cutam tot timpul motive de cearta cu prietenul meu si tot la fel imi spunea ca nu mai simte nimic pentru mine si am decis ca cel mai bine e sa ne despartim. Timp de o luna de zile m-am purtat cu indiferenta cu el si recunosc ca mi-a fost greu. Nu ne-am sunat timp de o luna, nu am vorbit prin mesaje sau pe net si nici nu ne-am vazut. Ne interesam despre ce fac si eu si el de la prietenii nostri comuni. Cand a vazut ca eu nu-l mai caut si mai ales cand a auzit ca mi-am gasit pe altcineva l-aucat remuscarile si si-a dat seama ca ma iubeste si dupa o luna el a facut primul pas spre impacare. Sunt momente in viata in care baietii trec prin perioadae mai dificile. Vor sa fie lasati in pace, sa aiba mai multa libertate decat au avut inainte. Baietii uneori ajung in momente cand sunt confuzi si au nevoie de putina libertate ca sa-si limpezeasca gandurile. Sfatl meu este sa te porti cu indiferenta si sa incerci sa faci anumite schimbari la tine si sa nu mai fii certareata. Ai sa vezi ca o sa va impacati. Numai ca trebuie sa-i acorzi putin timp si putin spatiu. E dureros e greu dar vei trece si peste asta. Mult succes.

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu mai ai ce să-i faci.
Dacă e cât de cât matur nu se va întoarce la tine.
Dacă e mai copilăros sau mai prostuţ, s-ar putea ca soluţia propusă de Cristina să funcţioneze.
Eu dacă aş fi în locul lui nu aş reveni la tine nici picurat cu ceară.

Numai bine.

| morena a răspuns:

Daca ai cautat motive de cearta, poate ai avut si tu motivatiile tale! Dar acum problema e...chiar vrei sa mai fi cu el,sau e doar un moft si te deranjeaza ca el te respinge! Chiar il mai vrei inapoi!?
Poate nici tu nu stii ce vrei! Viata merge inainte, nu mai privii in urma, poate asa, il vei gasi pe cel cu care nu vei mai vrea sa te certi!

| ostea a răspuns:

Lipsa comunicării într-o relație duce la certuri.
Lipsa încrederii într-o relație duce la despărțire.

Acceptă că nu mai este cu tine, cine te iubește cu adevărat ar face orice să nu se despartă de tine, te-ar ține mereu aproape.

Dacă el spune că nu mai vrea nimic cu tine, lasă-l în pace. Tu îl tulburi mai tare, o să vină la tine atît timp cît te iubește.

| nikol a răspuns:

Probabil s-a enervat foarte tare pe tine ca mereu cautai cearta si acu e nervos si ti-a zis ca nu mai simte nimic pentru tine, ca tine la orgoliul lui.Cel mai bine ati vorbi spune-i ca iti pare foarte tare rau si ca te vei schimba sa iti mai dea o sansa. Oricum daca te iubeste foarte mult tot la tine o sa ajunga.Mai lasa-l putin sa se linisteasca si vei vedea ca tot la tine vine

| antimulte a răspuns:

Faci ce se face in asemenea cazuri, iti ceri scuze ca ai cautat motive de cearta, promiti ca nu mai faci asta de acum incolo si incerci pe cat poti sa te si tii de cuvant. Daca mai simte ceva pentru tine si nu si-a gasit pe altcineva, o sa treaca peste si o sa va impacati.
BAFTA!

| seby005 a răspuns:

VAI. poate s-a umplut paharul cum se zice, este posibil sa aiba pe altcineva atunci o persoana se intoarce la 180 de grade. Oricum mai incearca cere-ti scuze,schimbat-ti look-ul,parfumul,tinuta, incearca sa mergi in locurile pe care le frecventeaza, incearca sa fi cu mai multe persoane si nu ii da asa multa atentie daca e sa fie ...atunci va actiona.o inca ceva o persoana nu poti sa o cunosti bine nici dupa o viata. sper ca te-am putut ajuta pa

| cat18 explică:

Mda ori cum va multumesc pentru ras:*dar am vb cu el mi am cerut scuze i-am prom ca ma schimb dar a zis ca nu il deranja faptul ca eram posesiva nebuna ci faptul ca nu sunt slaba.eu am prb cu cateva kg in plus ma lupt cu ele dar in iarna asta am pus ceva pe mine acum ca e cald e mai usor d dat jos...ori cum e faza ca el inainte sa fie cu mine nu a avut nici o relt serioasa adica statea 2 saptamani max cu o fata o folosea si atat cu me a stat 6 luni si ciudat nu am fc nimic pentru ca intervenea mereu cevasad si chiar m-a iubit si dupa o luna ce nu ne am mai vb imi zc ca nu mai simt nimic pentru me...

| zxcv1234 a răspuns:

Pai ce tu ai mai iubi un baiat care are mereu motive de cearta si se desparte de tine?