Imi pare foarte rau pentru tine. Asa e viata: iti da cu sutu"n **** cand nu te astepti. Viata merge inainte. Vei gasi tu pe altcineva care sa te pretuiasca.
Doar atat iti pot spune, succes in viata si sper sa-ti gasesti persoana iubita cat mai curand.
Poti sa incerci sa ai un hobbie. unde sa cunosti oameni cu interese comune.sa iesi in oras in ceva club sau discoteca.sa cunosti dinte baieti sau mai degraba pentru inceput fete. dupa o sa vezi ca incet incet nu o sa te mai simti singura
In primul rand lasa in spate trecutu pana sa il cunosti cum ai putut traii fara el acum nu mai poti sau ce? serios fi mai tare in viata sunt greutati si mai grele de cat despartirile plus ca poti sa iesi cu fostele prietene la un suc mai socializezi si te mai distrezi :* fi tare sunt sigura ca o sa te descurci invata sa treci peste, viata nu e o poveste cand destinu-ti joaca feste nu trebuie sa plangi. multa bafta.:*
Ar fi bine ca in perioada asta sa gandesti cat mai rational si sa lasi prejudecatile.
In al doilea rand, leaga prietenii noi, reia prieteniile vechi...lumea e larga, prea larga ca sa depinzi de ceva/cineva. Adica daca nu a mers, nu a mers...plangi pentru ceva ce ai vrea sa fie (prezent), nu pentru ceva ce n-a putut fi.
Alunga singuratatea. stiu ca ii usor sa zici, si-i greu de facut. ia-o de la capat. toata lumea trece prin asa ceva la un moment dat. asta inseamna ca nu esti singura. gaseste pe cineva care trece sau a trecut prin o asemenea situatie, chiar daca nu e de varsta ta, si deveniti prieteni. ea/el te va face sa nu te mai simti singura, si vei oputea sa te descarci impreuna cu ea/el. sper ca te-am ajutat :d...
Incearca sa fii in compania unor persoane apropiate, care sa te inteleaga, singura nu ai voie sa stai, unica esire din situatie e sa fii cat mai mult impreuna cu cineva, mama, sora, fratele, tata, poate o prietena mai in vasrta, care te intelege.
Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti dea pacea in inima!
Imi pare rau pentru tine incearca sa fi puternica ...eu cred ca as plange intruna nu uneori...
Vorbeste cu cineva spune tot ce simti tot ce gandesti iti va fi mult mai bine, plangi daca iti vine asa te vei descarca si gandeste-te ca iti va fi mult mai bine...
Si eu trec prin ceia ce treci si tu acum uite iti las eu id meu de mess
kylexy_2010.
Nu se poate umple deodata golul ce-l simti. Lipseste ceva din viata ta acum, lucrurile cu care te-ai obisnuit, care-ti erau dragi, de care simti ca acum ai nevoie. Te acomodezi, faci pasi mici inainte, viata nu se incheie aici. Iti faci amici, iti schimbi unele obiceiuri, o sa cunosti lume, persoane deosebite, lucruri noi vor aparea in viata ta. Poti incepe prin a iesi in oras, chiar si singura, plimbari, citirea unei carti, iti ocupi timpul cu ceva sanatos. Tineti persoanele dragi pe langa tine, culegere si pastreaza lucrurile frumoase care ti le ofera viata. Ea nu a luat sfarsit, ea-si continua drumul, deci lucrurile vor continua.