| ralumihai a întrebat:

M-am despartit de iubitul meu pentru ca s-a luat dupa lume. Ce sa fac, sa ma impac cu el? Mi-a promis ca nu o sa ma lase niciodata. Amandoi suntem timizi. Nu pot sa traiesc fara el. El e viata mea. N-am mai vorbit de doua luni cu el, voiam sa ne mutam impreuna. Am postat pe fb numai despre el si el mi-a zis sa sterg tot despre el. Inca il mai iubesc, dupa doua luni sufar mereu dupa el. E posibil sa fiu si insarcinata. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| kandaraki a răspuns:

Trimite-i un mesaj scurt, maine ne vedem in locul x la ora y. Daca nu apare sa stii ca el nu mai doreste sa te vada, in caz ca apare vorbeste cu el, explica-i tot ce simti pentru el, daca te va asculta iti va zice si el cate ceva. Cel mai rapid mod de a afla ai viitor cu el sau nu, desi 2 luni daca el nu a incercat sa dea de tine se pare ca nu ii pasa. Ar fi bine sa il lasi si sa iti ocupi timpul cu alte lucruri ca sa nu te mai macine atita suferinta!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

S-a luat pentru ca nu are incredere in tine, si o relatie unde increderea nu exista relatia aia nu are viitor pozitiv si unul negativ,parerea mea e sa ramana cu lumea,daca el a ales lumea sa ramana cu ea,il vei uita cu timpul asa e in iubire,iubesti,plangi,suferi asta e viata, nu te milogi de el, daca te iubea cu adevarat nu se lua dupa lume crede-ma ca eu stiu foarte bine asta, daca nu ai incredere intro fata las-o ma nu-i face rau, daca nu ai dovezi e matur sa judeci omul? nu il critic dar e asta ceva matur? tu acuma vrei sa te impaci cu el da merita asa ceva? crezi ca viata fara el nu exista?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand incerc sa inteleg ce ai scris tu. Doua luni sunt multe si nu cred ca doi oameni care se iubesc stau asa de mult despartiti doar ca sunt timizi crede-ma.Eu cred ca el nu te mai iubeste si asta cu gura lumii e doar un pretext, totusi ca sa nu te descurajez timida fiind incearca tu sa faci primul pas.Trimitei un mesaj cu,, te iubesc'' bla, bla stii tu. Daca nu-ti raspunde inseamna ca l-ai pierdut...

Răspuns utilizator avertizat
| ralumihai explică:

Sa luat dupa lume