| mititescu24 a întrebat:

M-am despartit de persoana pe care o iubesc enorm si nu stiu cum sa fac sa o am din nou langa mine ca nu mai exista cale de impacare din partea ei?

5 răspunsuri:
| blabla5532 a răspuns:

De ai putea da mai multe detalii despre motivul despartirii, despre relatie varsta etc. Pe scurt un sfat, surprinde'o cu gesturi de indragostit. Mult noroc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e alta relatie la mijloc, nu mai ai sanse. Va trebui sa te ridici si sa mergi mai departe. In timp, poate iti vei da seama ca ti-e mai bine fara ea si vei avea ocazia sa cunosti alte persoane mult mai ok. Reluarea relatiei dupa o cearta zdravana nu mai merge ca inainte.

| SimonaAdina a răspuns:

Pentru inceput mi-ar fi mai bine daca mi-ai da mai multe detalii, dar incerc sa te ajut si asa...Parerea mea este ca daca iubesti acea persoana trebuie sa lupti cu orce pret chiar si cu riscul ca nu o sa te mai accepte, dar din cate imi dau seama persoana pe care tu o iubesti este si ea dezamgita de faptul ca ai parasit-o. Daca nu a facut ea acest pas inseamna ca te iubeste, doar ca sufera din cauza ta.Ar trebui sa ii explici de ce ai vrut sa te desparti de ea,sa ii spui ca iti pare enorm de rau, ca ti-ai dat seama ca o iubesti si ca a fost o greseala enorma sa o parasesti si vrei sa indrepti aceasta greseala. Spune-i ca esti dispus sa faci orce pentru ca ea sa te ierte, ca ai gresit si iti pare foarte rau.Fa-o sa inteleaga ca este iubita si vrei sa te intorci la ea.Eu zic ca ar trebui sa lupti pentru ea si sa nu te gandesti la faptul ca te-ar refuza,da exista aceasta posibilitate de a te refuza, dar daca nu incerci sa-r putea sa iti para mult mai rau ca nu ai incercat cel putin. Sper ca te-am ajutat, succes!

| flory47 a răspuns:

Da sunt total de acord cu straight face

Adi73

| watzzup a răspuns:

Te inteleg si mie mi s-a intamplat asa si tot incerc metode dar nu merge sad