| KaterinaPetrova a întrebat:

M-am despartit de prietenul meu din cauza lui pentru ca ma face mereu sa plang si nu-i pasa de mine.eu il iubesc mult.straight facestraight facestraight face acum imi spune sa il iert. l-am iertat de multe ori insa degeaba ca tot asa face.acum se tine dupa mine. ce sa fac

10 răspunsuri:
| NuAmGăsitNume a răspuns:

Sa ii spui clar in fata ca l`ai iertat de prea multe ori si ca relatia voastra nu merge nicaieri daca voi doar repetati istoria cum ar veni.
Eu zic sa il lasi o vreme sa se gandeasca la asta si daca intr`adevar tine la tine si ce zice e adevarat va gasi o modalitate proprie sa iti arate.Bafta!

| DeeDee a răspuns:

Il lasi sa se racoreasca putin. Nu ii raspunzi la telefon, email, pe mess. Il "tai" complet din viata ta, macar temporar (daca nu poti definitiv). Incearca o saptamana. Nu stiu cum e treaba intre voi, dar pentru el s-ar putea sa nu reprezinti decat un accesoriu, o posesie sau ceva care ii da "rank". Trist, dar adevarat. Daca se mai tine inca dupa tine si peste o saptamana, poti considera alte optiuni. Daca decizi sa te impaci cu el, stabiliti de comun acord niste reguli pe care sa le respectati amandoi. Nu e corect sa suferi singura. Multa rabdare si mult succes!

| blondissima a răspuns:

Trebuie sa iei o decizie singura. Nu noi suntem impreuna cu el, ci tu. Nu pe noi ne face sa plangem, ci pe tine. Nu noi il iubim, ci tu. Nu noi il vom suporta in continuare, ci tu. Ai sa te impaci cu el, asa suntem noi femeile. Pe cei ce ne fac sa suferim, sa plangem, cei ce ne mint ii iubim mai mult. Pe cei buni si cuminti nu-i vrem pentru mult timp ca suntem toante si ne plictisim repede. Ne plac noua baietii rai si nici noi nu intelegem de ce. Dar asta suntem si greu ne dam seama.

| KaterinaPetrova explică:

El nu e un baiat rau.big grin inainte ma iubea mult insa nu stiu.suntem de 2 ani impreuna si poate s-a saturat.insa nu m-a inselat sau ceva d genu

| blondissima a răspuns:

Am generalizat cand am raspuns. "Baiat rau " e la figurat nu la propriu. Si 2 ani de zile impreuna nu e mult dar nici putin. Cand doi oameni se iubesc din toata inima pot ierta si trec peste crize ( absolut toate relatiile au cel putin una) si reusesc sa fie impreuna o viata intreaga. Eu insist decizia trebuie sa fie a ta si numai a ta.

| Kylexy a răspuns:

Daca il iubesti cu adevarat si spui ca nu tea inselat sau alte chestii iarta-l mia lasa-l asa o zi 2 si impacate cu el.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Să-l ignori! Şi iertarea asta are limite.Nu îl poţi ierta la nesfârşit. Aminteşte-i că l-ai iertat de nenumărate ori şi spune-i că nu mai eşti dispusă să-i dai nicio şansă. Simplu!

| KaterinaPetrova explică:

Nu stiu cui sa ii dau funditalaughing...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ţi pot spune eu dacă să-l ierţi sau nu.Doar gândeşte-te singură. Deja l-ai învăţat.Se comportă urât cu tine,tu plângi, vă despărţiţi, el îşi cere iertare şi tu îl ierţi. Analizează bine situaţia. Îţi place felul în care se comportă cu tine? Îi pasă de tine? Pune-ţi unele întrebări şi încearcă să răspunzi singură la ele.Nu-i da voie să-şi bată joc de tine. Baftă!

| Zenithf a răspuns:

Daca te face mereu sa plangi si nu-i pasa de tine, asa cum zici tu, atunci nu te iubeste cu adevarat. El sta cu tine pentru ca primeste de la tine ceea ce vrea, dar nu stie sa dea cu aceeasi masura.
Zic ca ar trebui sa scapi de el si de insistentele lui, si singurul lucru care l-ar racori cu adevarat si si-ar da seama ca totul a trecut este sa te vada cu altul. Asa ca nu-ti mai face tie greu si cauta sa gasesti pe cineva care sa te merite.