Draga mea din pacate poate nu e ceea ce vrei sa auzi dar este realist.Nu,nu o sa il uiti niciodata asa cum nu ai uitat-o nici pe vecina care s-a mutat cu multi ani inainte, sau pe colegul din cls 1 a... dar nu asta e important, important este sa incetezi sa il mai iubesti, sa suferi.Si da, ai rabdare desi pare ca nu se mai termina, cu timpul intr o buna zi sentimentele se vor sfarsti. Dar tine cont de faptul ca ceea ce vrei u are un rol important in asta si trebuie sa te mentalizezi! Sa incepti sa accepti ca s-a terminat si ca trebuie sa continui fara el(asta daca nu cumva vrei sa te impaci)si cel mai important sa stii ca niciodata nu o sa il uiti dar cu asta poti trai.Am trecut si eu prin ce treci u si jur ca am crezut ca o sa mor si mi as fi dorit sa fiu bolnava si iata ma acu ...au trecut 4 luni si nu stiu daca il mai iubesc sau nu dar stiu ca inca plang cand am un moment de singuratate, ca il visesz in fiecare seara de atunci dar durerea nu mai e asa intensa si intr-o zi nu va ma fi deloc.Nimic nu e etern. Te pup si iti urez succesc pe parcursc!
Invata sa cultivi relatia inainte sa se incheie aplicand aceste sfaturi:
http://www.scoaladeseductie.ro/......iinta.html
Nu va mai bateti capu fetelor fiti tari... ce l mai bun remediu ca sa uiti est sa iesi cu altcineva sa te distrezi. sa te plimbi. sa vezi cum trece. e greu nimni nu zice ca greu m am despartit de prietenu meu cu care am fost 2 ani.asta ca i-a placut de prietena prietenului lui ii placea ca era mai matura.si ca vrea sa ma schimbe pe mine.
Si eu trec prin asta si e foarte greu chiar nu pot suporta gandul asta. ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este ca pe mine ma cunoaste de mai multe luni iar acum ii place de altcineva pe care o cunoaste de 1-2 saptamani si m-a mintit in legatura cu aceea persoana cum ca e enervanta si alte alea si inainte el era cel care se tinea dupa mine si-mi zicea ca ma iubeste si imi ierta orice greseala, chiar daca eu eram la inceput putin mai indiferenta si nu stiam ce sa fac. Cert e ca am ajuns sa il iubesc mult cum nu am mai facut-o niciodata si-mi e greu sa cred de ce s-a schimbat asa, nici nu ma gandeam ca o sa se intample asta! Ce vreau sa spun e ca nu pot trai fara el si vad ca este ingrozitor sa fi singura plang zi si noapte, simt ca nu mai am pentru ce sa traiesc nici nu mai pot dormi noaptea nici pofta de mancare nu mai am si chiar as vrea sa-l pot uita dar nu pot si ma intreb de ce.de ce mi-a facut Dumnezeu una ca asta?
Si eu sunt acum intr-o chestie naspa... M-am despartit de baiatul cu care am stat aproape 2 ani.Imi puteti zice si mie cum sa fac sa il uit. De 2 saptamani ne-am despartit si de atunci ma mint pe mine insumi + pe fam.mea Un sfat bun va rog! Am incercat iesiri cu fetele, baieti sa nu ma gandesc la el mai mult de 20 de min nu pot. Si plang de nu mai pot Nu pap nu beau nu imi trebuie nimic. Un sfat va rog!
Umple-ti timpul cu altceva si sa vezi ca te va ajuta asta iti spun din propria experienta te-am pupat!
Eu m-am desp de pr meu de aproape 2 ani si ceva, si vreau sa iti spun ca ink il iubesc ca la inceput! Prostia este ca el m-a inshelat lasandu-se influentzat de o fraiera care era invidioasa pe relatzia noastra! ce pot face? nu vreau sa ma mai gandesc la el nici eu! Am fost cu un baiat 10 luni si ink il iubesc tot pe cel care am fost decat 2 luni jum cu el dar cele mai fericite! dar dk si cu un baiat cu care am fost 10 luni nu l-am putut uita inseamna ca este grav! poate ma ajutati si pe mine...:-