incearca sa nu te mai gandesti la el. priveste si partea plina a paharului . cred ca ai o gramada de chestii mai bune de facut decat sa te gandesti doar la asta. scoala/studii sau munca. sunt multe persoane mai oke ca el probabil. sau mai degraba o gramada de baieti pe pamantul asta si tot atatea caractere deci ai de unde alege
Fa ceea ce iti place tie cel mai mult si nu ai putut face cata vreme ai fost intr-o relatie. Ocupa-ti timpul cu orice te taie capul, roaga o prietena sa doarma la tine, apuca-te de un joc, o carte, picteaza, gateste. tine-te ocupata
Nu sta in casa, distreaza-te sau daca vrei sa vorbesti cu cineva, iti dau id-ul meu?
Probabil ai nevoie de cineva cu care sa poti discuta prin ceea ce treci in momentul de fata. Incearca sa discuti cu o prietena buna de a ta, care te intelege si te asculta. Evita sa stai mult timp singura, iesi cu prietenii, fa ceva distractiv, iesi la plimbari lungi...
Mult succes, si daca crezi ca ti-as putea fi cumva de ajutor, poti sa imi scrii pe privat!
Normal ca e indiferent, e relatia ta nu a lor. Gaseste altul, e cea mai rapida cale sa scapi de asta.
Sau, poti sa bei pana vei avea senzatia ca totul e bine, tu alegi.