| TheGrooveStreet a întrebat:

M-am imbatat grav de revelion si m-am facut de ras. Acum regret tot si nici din casa nu imi mai vine sa ies. ceva de facut?

15 răspunsuri:
| mihaicelsfant a răspuns:

Ai fost beat ce are? Dar ce ai facut? Cand esti beat nu prea realizezi ce facitongue

| Nonameagain a răspuns:

Va trebui sa infrunti situatia si sa raspunzi pentru faptele tale. Nu ai alta cale. Si, important, sa-ti fie lectie pentru viitor si sa nu te mai imbeti niciodata. Masura in toate!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Dar ce ai făcut, sau zis? Asta e, omul beat nu realizează ce spune, deci orice ai spus atunci nu vorbeai tu, ci băutura, de multe ori omul cind e treaz, nu i si aduce aminte de nimic din ce a zis la beție, deci?

| Alexxxxxx34 a răspuns:

Nu mi s-a intamplat vreodata, dar te inteleg. E normal sa te simti prost, dar daca nu o sa incerci sa iesi din casa niciodata nu o sa iti dai seama daca te-ai facut de ras. Si daca rad unii de tine, intoarce-te catre ei si razi si tu pe seama evenimentului neplacut. Daca nu poti, mergi la un psiholog, sau cheama-ti cativa prieteni, cei mai buni, la tine acasa, si incercati sa uitati macar voi de ''betia pacatoasa'' din noaptea de revelion, si asa te mai si destinzi. Imi dai funda doar daca te-am ajutat happy O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti singurul care crede ca te-ai facut de ras? Ai vorbit cu o cunostinta in ziua urmatoare care sa te fi batjocorit, sa fi facut aluzii in privinta asta?
Eu as ramane in casa, iar, pentru a-mi reveni, as sta impreuna ce cineva drag. Dar, sincer, mai bine ai iesi cu fruntea sus ca mai apoi sa vezi ce se intampla. Nu risti, nu castigi... chiar daca, in cazul tau, proverbul asta nu are nicio legatura.

| godtor a răspuns:

Iesi din casa si infrunta consecintele, prezinta scuzele de rigoare unde este cazul si treci peste! Cu siguranta nu esti nici primul nici ultimu care face tampenii la betie, lectie de viitor happy

| korenix a răspuns:

Eu zic sa nu te stresezi tare.
Acum depinde ce ai facut.
Dar stai linistit nici-o data nu e cum crezi tu, adica iesi afara nu o sa inceapa sa rada toata lumea de tine.
Eu zic asa, cheama cativa prieteni la tine sau intalneste-te cu ei si adu aminte de ce ati facut de revelion.
Si daca zice careva de ce ai facut tu si incep sa rada si sa te injosesti foarte tare doar atunci poti sa zici ca e foarte grav.
Imagineaza-ti daca un prieten de al tau i-a cazut pantaloni in vine era beat si dansa in c*** gol.
Radeati de el pe moment sau cand va mai aduceati aminte si trecea.
Ca de ex tu ce puteai sa zici ''tot prietenul meu este''.si trece.
Tu crezi ca daca ai patit asta, de acum in colo toata lumea se va gandi ce ai facut tu in seara aia? Nu e asa!
Tine minte, nici-o data nu e asa cum crezi tu!

| BiuL a răspuns:

Nu ai ce face, o sa iti treaca in timp. Poarta-te ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si daca ai gresit cumva cereti scuze.

| 愛日本 a răspuns:

Timpul o sa treaca si lumea o sa uite, nu cred ca i-a interesat pe cineva atat de mult

| oprescudorin11 a răspuns:

Singura scapare pe care o ai este sa te prefaci ca nu stii nimic, sa te comporti normal cu toata lumea ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat! Daca te provoaca cineva(ceea ce ma indoiesc), atunci spune-i ca ei erau beti! Razi, fii agreabil si fa-te ca nu stii despre ce vorbesc. In 24 de ore maxim, iti vor 'manca toti din palma'!

| MskDesign a răspuns:

Fii realist si capabil sa accepti ca trebuie sa iti ceri scuze in cazul in care ai jignit pe cineva. Sper ca aceasta experienta sa o iei drept un exemplu.

| AlexAndrei96 a răspuns:

Esti barbat frate, ce... mea? Nu ai voie sa te-n-beti? Tata de exemplu e vice-primar in oras, dar in fiecare sambata, ori se-n-bata si doarme toata ziua, ori mergem undeva, si dupa bea 2 beri si e knockout. Te imbeti si tu doar odata si ce? Aia e. daca esti ca tata, stai linistit, esti aproape norma. laughing (Un om normal in opinia mea ar bea maxim o bere pe saptamana)

| William a răspuns:

Cui pe cui se scoate --> http://entheozen.com/......3_4_N2.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai calm si eu am fost! Ai fost beat asta e viata e revelionu nu o oarecare zi te-ai distrat si tu!

| airahaz a răspuns:

Ma daca ai facut-o doar odata na s-a intamplat eee sarbatoare dar daca i facut-o de mai multe ori.e drept sa regreti