Nu am citit tot ca nu avea rost. Du-te la cimitir sa il intalnesti pe inger ceri numarul de telefon, o adresa de facebook ceva si daca nu e interesata, mai insisti, iti dai tu seama daca vrea sau nu. Si daca nu merge cu ea incearca cu fata de pe TPU. Am asa o presimtire ca nu o sa te alegi cu niciuna.
Hh. inceraca sa te duci maine poate poate e cv ( te indrum catre cv palpabil ), daca nu incearca pe TPU. nu stiu cat de OK ies relatiile virtuale. daca e din acelasi oras cu tinee. iesiti sa nu te intrebe omu de 2 ori
Cred ca fata apare doar la priveghi. Eu zic sa omori un membru al familiei. Atentie! A vecinilor, nu a ta.
(mi-am amintit de testul acela psihologic ce bantuia pe net)
Eu zic sa incerci cu fata de pe net. Daca merge bine la inceput poate va tine un an jumate
Btw, happy birthday!
Dă un anunţ în ziar: "Pierdut un înger. Cine îl găseşte, să sune la XXX pentru recompensă". Poate ai noroc.
Eu zic sa te duci la un medium, dar in acelasi timp sa-i trimiti si fetei de pe TPU un mesaj privat, vezi care din fete raspunde prima. Desi, daca nu poti interactiona cu ingerul decat prin medium, o sa fie cam naspa :/ Adica singura relatie intre voi ar putea fi legata de wet dreams...
Pai n-are nimic, ca eu sunt obisnuit cu relatii din-astea...
Mai bine stau linistit pana de 8 Martie.La cum cunosc eu femeile sigur o s-apara atunci...
1 Martie, 8 Martie si mai nou 9 Martie pentru femei Stii tu, de Mucenici se bea 40 de pahare cu vin. Sau 44?
Se beau 44, dar nu neaparat de vin.Poa` sa fie pahare cu palinca, de exemplu, deci mai mici.
Mai nasol e pentru cei care au avut probleme cu bautura si s-au lasat.Si pentru prietenii lor e nasol, de fapt.
Cum ar fi sa te duci dimineata la Biserica si sa te intalnesti cu unul care s-a jurat ca nu mai bea in viata lui, si sa-i zici…``eh, uite ma duc la slujba, azi e 44 de pahare``, si sa-l observi cum inghite-n sec. Apoi il vezi ca iti intoarce spatele si-l auzi infundat-asa:``du-te, mah, dracu`!``…
(Da` de ce scriem noi cu majuscule Mucenici si Biserica?)
Eu zic s-o intrebi pe aia mica, pe sora-ta, ca pare cu mult mai descurcareata decat tine.
…
Apropo, dai de baut de ziua ta?
Mie imi place " Puterea Ursului ":-P
"Da` de ce scriem noi cu majuscule Mucenici si Biserica?" - din respect pentru ceilalti, cititori credinciosi.
Ia trebuit lui NOname sa-mi dea numarul pe site...
Nu mai scap de voi acum!
Daaa...te-am asaltat, saracutul!;))
Ia si o melodie, merge pe fundal...
https://www.youtube.com/watch?v=kyFyAqLtHq8
Deci eu acum iti dau o fundita, pentru ce-ai zis tu in alta parte.Ca sa stii! Ca s-a schimbat regulamentul pe TPU…
Ma uitam prin raspunsurile tale si am citit ca la intrebarea ``cum arata baiatul ideal pentru voi?`` tu ai zis asa:``sa nu fie nesimtit,sa aiba simtul umorului,glumet,destept, interesant, de gasca, respectuos``.
Foarte frumos...
Chiar daca te-ai mai repetat tu putin-asa, tot mi-a placut...
Auzi, dar in sicriu te-ai uitat sa vezi...nu cumva era fata aia blonda cu ochii verzi?
Ca poate asa cum copiii mici se spune ca pot vedea spirite. poate pe masura ce imbatranesti iti revin "puterile" astea.
Cat despre fata de pe TPU, daca e solterita y a la orden (singura si disponibila).da-i bice.
Pai si fata aia de la ziua indragostitiilor ce ai facut cu ea? De se uita la rochii de mirese
Tu crezi ca daca sunt mai batran-asa am uitat ce-am vorbit?
Am spus ca daca vii si-mi raspunzi, iti vad poza, si-ti fac doua complimente.Nu?
Da` de ce-ai rupt raspunsul in felul asta? Ca sa iti zic eu de doua ori aici ca esti frumoasa si dupa aia daca mai pun eu o intrebare in seara asta, iar vii tu si zici ceva si acolo – de patru ori - si eu trebuie sa iti spun ca esti frumoasa pana ma fura somnu`…Asa ai calculat, nu?