O lasi sa ramana un inger de femeie. Daca o iubesti cu adevarat, o lasi in pace si nu o ispitesti. O lasi sa isi aleaga singura drumul pe care vrea sa il urmeze
Știi că e păcat, nu?! Adică din ce am auzit Călugăria e pe viață. Ca și scriitor în devenire ți-aș fi dat sfat să nu o lași până nu o cucerești, recunosc că povestea ta chiar mă frapează Mulțumesc că mi-ai adus inspirația la așa ceva chiar nu m-am gândit vreodată să abordez, dar ca și creștin-ortodox care chiar s-a apropiat de God în ultimii ani, îți voi spune să te oprești...
Se spune că cel mai mare păcat în fața lui God chiar și înainte de avortul unei femei, este păcatul monarhului.
Dar admit că povestea ta mă frapează și mă șochează dar îmi pune și un semn de întrebare
Dacă tu un om ai reușit să te îndrăgostești de o măicuță dintre toate femeile din Univers, e semn că până la urmă dragostea există și deci măcar cineva în viața asta ne e sortit să ne placă, așa că dacă eu nu găsesc dragostea înseamnă că vina e la mine nu la ceilalți, nici măcar a destinului.
Deci nu știu ce vei alege tu, human, dar mie mi-ai oferit material pentru scris și o lecție valoroasă.
Dacă întrebarea asta ar fi o farsă, jur că aș suferi. Deși și dacă ar fi reală și ai corupe măicuța, aș suferi.
Seară faină și gânduri înțelepte! Și mii de scuze că mi-am permis să scriu atât și atât de deschis și sincer.
Abia astept cartea "iubire cu nabadai la manastire"
Mulțumesc! Chiar am să mă gândesc la o nouă poveste. Doar că nu știu dacă Măicuța în final să-l aleagă pe God sau pe human man?! Dar recunosc că turmentarea asta și imposibilitatea de a-ți satisface dragostea e cea mai mare fantezie de-a mea. Și admit că nu prea sunt fană final fericit, mi se par cele mai clișeice și previzibile acele finaluri, dar mă voi gândi...
Cartea sper ca nu e tot in romengleza, nu?
Păi nu, ar fi în română, încă nu am ajuns la un nivel prea high pe engleză abia reușesc să traduc versuri din melodii și abia înțeleg cuvinte monosilabice în filme sau melodii Dar dacă aș reuși vreodată să public cărți și ele au farmec probabil se vor traduce și ele în mai multe limbi cred... nu știu cum este procesul ăsta... dar hai să nu visăm așa de departe, deocamdată îmi strofoc creierii cu vreo 2, 3 povești pe care le-am început și nu reușesc sub nicio formă să le continui și să le termin. Poate până voi muri o ieși ceva. Și dacă am noroc de copii măcar le las lor moștenire să-mi publice cărțile