Nu e neam de clasa 1a asa ca nu strica un sex sau mai multe ocazii, trebuie sa comunici si sai dezvalui intentiile ca sa vezi daca accepta sau nu
De unde stii ca n-ai nici o sansa? Ai incercat si te-a refuzat? Daca are gagic, mda, n-ai sanse, daca e libera cine stie, atat timp cat ca rudenie nu ai nici o treaba cu ea, merge.
Daca arati atractiv la figura, poti avea mari sanse.
Daca la 22 de ani nu esti in stare sa iti faci o prietena si te uiti la sor-ta inseamna ca esti un ratat fara suparare.
Du-te la sala, imbraca-te mai bine, citeste carti, schimba-ti viata, restul o sa vina de la sine.
Astea sunt singurele lucruri pe care le poti face, daca nu le iei in calcul, ramai un l4bagiu ratat.
Zici tampenii, nu hotaram noi de cine ne place si de cine ne indragostim, s-a intamplat sa-i placa tare sora-sa vitrega, putea fi oricine in locul ei, nu are legatura ca e sora lui vitrega, e femeie si ea ca si celelalte.
Poate avea sanse daca are figura masculina si atractiva, si daca ea e libera, poate incerca, merge daca nu are nici un grad de rudenie cu ea. Incercarea moarte n-are.
Da prietenu meu care s-a indrag de verisoara-sa de grad unu ce zici? Tot asa, fara sa vrea, asta e, nu putem controla.
Ca aia s-a prins si l-a tinut apoi la distanta, e altceva.
Si daca ramane unu care se mmasturbeaza, nu inseamna ca e ratat, ratat esti cand nu ai invatat, cand nu ai o cariera, cand nu-ti castigi banii si esti vai de mama ta.
Din contra, daca se face el, devine mult mai selectiv si nu e disperat dupa o p, si daca multi ar face asa, nu s-ar mei crede fetele regine.
Deci e f bine ca face asa.
Dar nu face, o face si singur, dar nu numai, deja ce zici tu el face (poate mai putin sala), doar ca s-a intamplat sa se indrag de aceasta persoana.
Ce aberație...de când trebuie să ai neapărat figura masculină ca să atragi femei?
"Zici tampenii, nu hotaram noi de cine ne place si de cine ne indragostim, s-a intamplat sa-i placa tare sora-sa vitrega, putea fi oricine in locul ei, nu are legatura ca e sora lui vitrega, e femeie si ea ca si celelalte"
Aprob si sustin prima parte, nu hotarasti tu daca iti place sau nu de cineva, pur si simplu iti place, dar atat timp cat e sor-ta cred ca te poti abtine si tu, daca baiatul putea avea cam orice fata isi doreste cu siguranta nu s-ar fi uitat la sor-sa, e dubios si e foarte ciudat si bolnav sa faci asta, exista niste limite.
"Si daca ramane unu care se mmasturbeaza, nu inseamna ca e ratat, ratat esti cand nu ai invatat, cand nu ai o cariera, cand nu-ti castigi banii si esti vai de mama ta.
De acord si cu a doua parte, dar degeaba castigi tu bani daca esti un pampalau si nu esti in stare sa vorbesti cu o femeie.
"Din contra, daca se face el, devine mult mai selectiv si nu e disperat dupa o p,"
Din nou de acord, dar cand ajungi sa vrei sa te combini cu sor-ta, cand de selectiv crezi ca e domnisorul? Clar ca e un l4bagiu infect si disperat dupa p atat timp cat vrea asta.
Ce om respectabil cu bani, cariera si incredere in el se limiteaza la astfel de fapte? Atat timp cat are tot ce ai spus tu acolo si are niste hobby-uri, face ceva interesant cu viata si cu timpul lui liber, femeile vin singure, chiar nu trebuie sa te mai limitezi la astfel de chestii mizere, dar se pare ca nu e asa.
Iar legat de sala, un om cu capul pe umeri are grija de el si de corpul lui, de aspectul lui, si isi trateaza corpul cu respect, nu baga in el toate mizeriile(chips-uri, shaorme, cartofi prajiti cu kilu, mici cat cuprinde, si sa nu mai spun de bautura sau tigari fara numar).
E trist daca ajungi la o varsta si nu stii niste lucruri elementare, de bun simt.
Trebuie si lasati vrajeala
"tu chiar crezi ca are cineva de aici viata, sunt povesti inventate"
Te include și pe tine?
Tu dacă ai figură masculină de ce nu ai atras femei până la vârsta ta?
Știu asta din postările tale.
Nu am
Ma referam la chesti de genul
Pai asta femei mi-au zis, ca femeile nu vor fete, vor barbati! Chiar am dat figura mea si a prietenului meu, sa-mi zica ce are el de atrage atata, si mi s-a raspuns, tu negi realitatea (iar o zic).
Au zis "tu ai o figura mai feminina, el are masculina, se vede ca are si ceva agresivitate, adica ce vrem noi".
Si daca e sora vitrega, de ce s-ar abtine?! Nu-i e ruda si nimic, poate sa se cupleze cu ea oricand!
Degeaba poti avea orice fata, daca te-ai indragostit de asta, vrei cuplu cu asta care-ti place cel mai mult.
Eu am zis ca e selectiv in sens ca nu e carpa in fata oricarei femei doar pentru un amarat de ssex, nu ma refer ca alege pe cineva care-i place atat timp cat nu e ruda.
Si cine zice ca un om respectabil cu bani si cariera nu s-ar cupla cu femeia care-i place f tare?! Repet, atat timp cat nu ii e ruda.
Nu e nimic de nebunsimt, ti se pare tie, nu e nimic mizer, e chiar f okey ce se intampla.
"Si daca e sora vitrega, de ce s-ar abtine?!"
"Nu e nimic de nebunsimt, ti se pare tie, nu e nimic mizer, e chiar f okey ce se intampla."
Se numește "Incest", deoarece chiar dacă e sora vitregă, există un grad de rudenie.
Nu exista nici o ruda daca biologic nu e ruda, nu conteaza cum se numeste doar ca e in familie, incest este cand e ruda biologica, atat timp cat nu e, este f okey.
Asa ca are unda verde, dar a zis ca nu e atractiv deloc, deci n-are sanse, daca asa o fi adica neatractiv, ca nu el decide asta, ci femeile decid asta.
"Asa ca are unda verde"
Ba omule e sor-sa, un parinte de-al lui s-a cuplat cu un parinte de-al ei, tu esti tampit la cap? Cum s-ar simtii parintii lor cand stiu ca copiii lor si-o trag intre ei?
Exista niste limite nu intelegi? Esti debil mintal? Asa cum nici tu nu faci glume despre sex cu ma--ta sau cu bunica-ta, sau cu prietena mamei tale de 50 de ani.
Da-ti 2 peste fata si baga-te cu capul in apa rece sa-ti revii ca delirezi si o iei pe aratura grav.
Dar ce are ma daca ma dau la sora care nu e ruda deloc? Ce, ii dau in cap? Ii fac un bine daca ma place si ea, si mie imi fac un bine.
Ai conceptii retograde.
E sora pe hartie, nu reala. E femeie ca oricare alta si merge daca biologic nu e ruda cu mine.
Zici de parca o spanzur sau ii fac vreun rau, "vaaaai cum sa?".
Cum s-ar simti, pai daca parintii aia au mintea deschisa, nu ar zice nimic stiind ca ei doi nu au legaturi biologice de rudenie, este permis fara probleme, nu-s deloc dus, sunt open mind.
Ba mai bine, ca se stiu bine unu pe altul decat sa se duca cu o straina pe care nu o stie.
Ce limite? Limite puse de minti inguste.
E interzis relatie intre oameni cu un grad de rudenie biologic, desi am auzit ca verisorii de grad doi ar avea voie sa se cupleze, dar nu-s sigur.
Tu gandeste-te ca si tatal vitreg si fi-sa NU au nici o legatura genetica cu mama si fiul sau, sunt niste straini biologic, ca biologicul conteaza, ala pune limita.
Si cum s-ar simtii parintii? Nu au de ce sa se simta prost, ca doar aia doi nu-si dau in cap unul altuia ca sa zici ca e ceva rau.
Asa ca aia este.
Si pana daca si-o trag ce? Ce rau fac ei pana la urma? Daca s-ar intampla ceva rau, te-as intelege, dar nimic rau nu se intampla.
Vor avea parte de placere si intelegere, asta daca se plac reciproc.
Mai deschideti-va putin in conceptii, ca limitele le-a pus o religie si o societate dornica de manipulare in interesul lor.
Si oricum religia interzice relatii intre persoane cu grad de rudenie biologic, si societatea cam la fel.
Tu ca sa zici ca-s eu dus, trebuie sa-mi spui ce se intampla rau daca aia doi s-ar cupla? Ca doar asa ai putea sa zici ca nu e voie.
Altfel de ce ai zice nu la ceva okey?!
Spune-ne și nouă ce fumezi. Se pare că iei de undeva, material de calitate.
Nu fumez nici tutun nici nimic, si nici nu beau! Am zis f lucid ce am zis, lasati oamenii ca se simta bine daca se plac, ca nu incalca nici o regula a naturii. Natura pune regulile nu noi.
"Mai deschideti-va putin in conceptii, ca limitele le-a pus o religie si o societate dornica de manipulare in interesul lor."
Ba tu esti diliu? Mai iesi si tu pe afara cu prietenii si poate agati si tu o fata ca esti ultimul virgin daca te limitezi la astfel de chestii.
Da-ti acum 2 palme peste fata si sterge mucegaiul din colturile camerei ca te afecteaza rau de tot sporii lui si incepi sa delirezi.
Stiu ca e faina democratia, dar unii ca tine chiar intrec limitele, pai atunci hai sa ne ca*am in strada ca pana la urma ce e gresit in asta? Care e diferenta dintre tine ca te ca*i acasa si ala ca se ca*a in strada? De ce ar fi scarbos si de ce te-ai supara pe el? Nu e nimic gresit nu-i asa? Astea sunt limite puse de minti inguste, eu zic ca ar trebui sa mergem si fara haine, ce rost mai au...
Pentru tine hipiotule, ca voi sunteti niste persoane care se afla in cel mai jos punct in care o fiinta umana poate ajunge, sa stii ca traiesti intr-o societate si ai niste norme si niste reguli pe care trebuie sa le respecti, altfel dai dovada de lipsa de educatie si de prostie cat cuprinde.
De-asta trebuie sa te speli, sa scoti *** din gura mai ales cand sunt si oameni in varsta langa tine si sa respecti niste chestii de buna purtare, daca ai libertate asta nu inseamna ca trebuie sa faci ce te taie pe tine capul deoarece nu e nimeni obligat sa-ti suporte tie toate ca*aturile.
Pai cand te k pe strada deranjezi pe altii, poluezi atmosfera, e altceva.
Nu e tot una cu, cazul acesta.
Am zis ca totul e permis pana cand incepi sa faci rau altuia, atunci nu mai e permis.
Faptul ca cei doi fara legaturi biologice se cupleaza, nu face rau la nimeni.
Si societatea aia pe ce baza a facut acele reguli?! Unde scrie ca nu e voie sa ma cuplez cu cineva din cazul prezentat?!
Adica care-s argumentele concrete? Ca sa interzici ceva, am zis, trebuie sa dauneze altcuiva.
Ca nu te condamna nimeni daca te omori tu, ci daca omori pe altul, legile-s facute mereu pentru cine lezeaza pe altcineva!
Atat timp cat nu lezezi pe nimeni, e permis cam orice.
Pai eu am voie de ex sa ma cuplez cu fata sotului mamei mele daca e o straina, nu e nevoie sa-mi sporte mie nimeni asta, de ce ar trebui sa suporte cineva? Cu ce-i afectez eu pe altii? Zic ca exemplu.
Am voie sa fac ce ma taie capul daca nu fac rau in jur, asa gandeste si justitia de fapt.
Cand zici "nu e obligat cineva sa-mi suporte rahaturile", inseamna ca ii fac rau acelui om, iar eu nu vad ce rau as face cuiva in acest caz.
Tot nu imi zici unde este raul concret! Nu doar niste reguli absurde ale unei societati inchise la mine de comunism.
Sau alta, ca n-am voie sa ma bag pe una maritata, de ce nu?
Daca aia ma vrea si eu o vreau, asta e, eu sunt liber, am dreptul sa incerc. Ea accepta sau nu.
Iar ala al ei nu inseamna nimic pentru mine ca sa-mi pese de el. Plus ca daca ea accepta, e clar ca, cu ala nu mai merge, deci orice rau spre bine.
"Sau alta, ca n-am voie sa ma bag pe una maritata, de ce nu?
Daca aia ma vrea si eu o vreau, asta e, eu sunt liber, am dreptul sa incerc. Ea accepta sau nu.
Iar ala al ei nu inseamna nimic pentru mine ca sa-mi pese de el. "
Între băieţi nu se fac d-astea, asta numai daca vrei sa-ti iei cativa pumni in bot.
Iar legat de aia ca ti-e straina, tot nu te bagi pe ea ca e sora ta, nici nu trebuie sa ai legaturi de sange, atat timp cat sunteti o familie, nu aveti de aface unul cu altul.
Pai dupa logica asta, de ce nu te bagi pe sor-ta de sange? Ce ar fi gresit in asta, doar va protejati nu? Ce Rau faci?
Exista niste reguli morale pe care nu le incalci, iar daca nu esti un mare pampalau nu cred ca ti-ar fi greu sa-ti faci o prietena.
Vezi tu aberaţia asta pe undeva? Ca eu nu.
Oo stiu f bine, sa gasesti o clona, o alta femeie de varsta ta care face lucrurile ca ea si arata ca ea. Mi s-a intamplat de multe ori in viata sa dau de "clone" si eu nu supott asa ceva, dar pare sa fie de ajutor pentru unii cu astfel de probleme. Unde s-o cauti nu stiu, ce etnie este ce zodie este, cam pe acolo sa te uiti.
Gandeste-te ca este ceva de moment si o sa treaca, incearca sa mai comunici si cu alte fete.
Poate ea incearca sa fie doar prietenoasa cu tine si tu consideri ca ea te place.
DrMeow întreabă:
fataciudatadinlondra întreabă: