| cozmina990715 a întrebat:

m-am indragostit de un baiat. credeam ca ma place. dar nu. ii place de cea mai bine prietena a mea. ce sa fac. fau funfa

7 răspunsuri:
| angel74dm a răspuns:

Poate dacă ai scrie cât de cât corect gramatical, poate te-ar place... Ce înseamnă "cea mai bine prietenă", "fau" şi "funfă"?

| andrei1121 a răspuns:

Dal dracu de baiat dei o palma peste fata si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atâta timp cât nu tu ești cea pe care o place și ai deja confirmarea că place pe altcineva,stai în banca ta. Mai ales că este vorba despre prietena ta. Băieți mai sunt,stai liniștită. Acceptă situația,nu te place, iar tu trebuie să-l uiți.Capul sus, o să găsești băiatul potrivit pentru tine. Baftă!

| Moxo a răspuns:

Stiu ce spui, doare si crede.ma sunt in aceias situatie ca tine. Stiu ce poti sa faci ca sa nu te simti mai rau, dar dedurere vei scapa cam greu... Vorbeste cu prietena ta si spune-i cat e mult il iubesti ea nu va fi cu el daca tine la tine pentru ca asta te va rani si mai rau, daca vrei sa vezi intr-adevar daca el tine la tine macar un pic incearca sa-l faci cumva gelos, sau ai putea s.o pui pe prietena ta sa-l faca gelos ca sa vada si el cum te`ai simtit tu! Sper ca te-am ajutat! Succes :*

| AURASCHIOPU a răspuns:

SIMPLU! Cauta un alt baiat de care sa te indragostesti, doar stii ca dragoste cu forta nu se poate...

| aLeKsZ a răspuns:

Ce sa faci? Uita-te dupa altu' daca el e "ocupat" happy Daca lui nu ii place de tine tot degeaba.

| idacream a răspuns:

Pararea mea e sa il faci gelos maxim :X