| ancutza_1380 a întrebat:

M-am indragostit de un baiat pe care l-am vazut la scoala si cu care am vorbit o singura data pe facebook,

Baiatul e superb are cel mai dulce zambet are toate fetele la picioare.

Imi place de el, tot timpul ma gandesc la el nu pot sa mi-l scot din cap, dar nici ce am vorbit cu el nu pot sa imi scot din cap, cuvintele lui felul in care s-a exprimat cand vorbea cu mine, era chiar penibil " am toate fetele la picioare sunt cel mai frumos, arata-mi o fata care zice ca nu ma place si iti arata ca in secunda 2 stau cu ea"

mi-a cam schimbat parerea despre el, poate ca nu e cu toata lumea asa sau doar mi se pare mie ca e fitos, poate sunt prea simpla eu.

Chiar nu mi-l pot scote din cap, as vrea sa ii spun ce simt, as vrea sa fie al meu dar nu e genu care sa tina pentru el sau sa aprecieze, va spune in gura mare la toata lumea si nici nu ii va pasa de mine pentru ca sunt atatea fete frumoase"bune" in scoala, plus ca el vrea doar un singur lucru de la fete sex si cat mai multe

nu cred ca mi-a placut vreo data asa de cineva, si am avut foarte multi iubit, si pe uni i-am si iubit dar baiatul asta are ceva secial poate e doar frumusetea lui, ca pe interior pare cam gol

7 răspunsuri:
| gigel68 a răspuns:

laughing) uita-l... nu vreau sa te vad si pe tine plangand pe aici ca ti-a tras-o si nu te mai baga in seama.

| adiedge a răspuns:

Pai se pare ca suferi de o Boala Foarte rara, se numeste ''atragere'' dar se pare ca baiatul e cum ai spus tu cam fitos si mi se pare ca nu doar u il placi, ei bine o sa-ti raspund totusi la intrebare, nu este love adevarata este o indemnare catre nimic, daca el nu te place, sau nu tea bagat in seama inseamna ca nu te love, sigur ca tu din cate ai scris se pare ca il placi, ma rog asta ceai scris din primele randuri dar apoi se parea ca nu mai aveai atractie pentru el, dar din parerea unui tip ''vrea sa aiba toate fetele la el sau pentru el, deci "draga fata nu fii trista fiindca e pacat fara lacrimi nu exista dor adevarat" deci as spune sal lasi pa
"fitosu" ala si ia pe cineva cu inima adevarata care sa stie ce este dragostea fata de altcineva" nu fii atrasa de calitati si "taifasuri"
"nu ce este pe exterior conteaza ci in interior conteaza" daca nu asteapta pentru ca orcine stie ca love va veni cand va fi gata sa vina

Ps. lasa-l pe dl fite si asteapta perechea potrivita
Ps 2. Du-te la el in fata si spune-i ce crezi despre el si daca are fite lasa-l.
Ps 3. daca merge bine scie-ne pe TPU
sper ca o sa simti in curand ce este dragostea!

| Patriciiia a răspuns:

Eu spun sa cauti altul, asta nu merita.sunt atatia baieti frumosi care merita sa fie iubiti happy BAFTA!

| sy46 a răspuns:

Iti place doar pentru ca el ii asa, ca face pe inabordabilul si pe casanovawinking nu fi ca toate celelalte, arata-i ca nu te intereseaza nici parerea lui despre sine, nici ambitiile lui; poate ca la inceput iti va fi greu, dar e mai bine

| enverhoxha a răspuns:

Dacă tu ai avut foarte mulţi iubiţi (dintre care pe unii "i-ai şi iubit"), de ce crezi că eşti mai "plină" pe dinăuntru decât el?

| Jeanny22 a răspuns:

Daca crezi ca il placi atat de mult cum spui, si nu vrei sa renunti, poti incerca sa-i fii amica. Din cea ce mi-ai povestit reiese ca el e "obisnuit cu fetele", deci probabil, daca tu ii vei spune ca iti place de el, s-ar putea ca el sa te ignore. Sau s-ar putea sa stea cu tine cateva zile, sa te foloseasca, iar apoi sa renunte la tine.
Asa ca trebuie mai intai, sa-i devii amica. Ca sa te apropii de inima lui. Trebuie sa vorbiti cateva luni, sau saptamani, despre chestii banale, tu il vei ajuta daca are probleme in cucerirea vre-unei fete, sau daca are probleme cu parintii, colegi. Spune-i ca tu il placi pe el, nu frumusetea lui (chiar daca nu e prea adevarat). Asfel, poate ajungi sa-l cunosti si tu mai bine, si iti vei da seama daca il placi cu ADEVARAT!
Iar daca veti deveni amici, tu poti sa treci la "actiune". Atunci cand il asculti poti sa incepi sa-l privesti mai insistent. Intr-o zi, poti incerca chiar sa-l iei de mana, ca sa vezi cum reactioneaza... Apoi puteti discuta la un suc. Acolo tu ii poti marturisi ca tii la el mai mult decat la un prieten. Daca te place, de aici va prelua el controlul!
Multa bafta!
Jeanny22!

| zăGhost a răspuns:

Nu-i acorda atenţie... asta trebuie să îi afecteze orgoliul şi să vină el la tine, daar nimeni nu garantează că vei putea avea ceva de durată cu un astfel de tip.