Oky uite ce cred eu .
Cu toate ca e o intamplare nevinovata, o simpla coincidenta, tu esti cea care trage ponoasele accestei fapte, din cate imi dau eu seama dupa o relatie de 5 ani el este destul de gelos. Nu cred ca o relatie de asa o anvergura, se poate sa se rupa dintr-un lucru pueril, fara sa fi intervenit si alte evenimente intre voi.
Inteleg ca il iubesti si ca tii la acctualul iubit, asa ca, cu toate ca ti-a inchis ( desi nu este tocmai lucrul potrivit ) sunt sigur ca ii pare rau pentru fapta lui. tu poti fii persoana mai buna si sa ii explici ca a fost o simpla neintelegere si pun pariu ca aveti voi niste chestii mai intime prin care poti sa ii arati asta cu adevarat , probabil actualul tau prieten a acctionat la nervi. Si dupa cum bine se stie, la nervi de obicei se iau deciziile gresite.Cine stie poate prietenul tau a avut o zii grea sau o saptamana tensionata, la o relatie lunga tensiunile sunt mult mai mari decat la o relatie obisnuita. Eu zic sa incerci sa il convingi intr-un fel ca tu esti foarte bine intentionata, explica-i exact rationamentul tau de atunci, de ce ai considerat ca e mai bine sa ii spui adevarul.
Explicai ca nu vrei sa il ranesti sau sa ii dai vreun motiv de gelozie.
Este foarte important pentru tine ( desi tu esti persoana care a acctionat corect ) sa nu ii explici chestiile astea pe un ton de repros un ton agresiv sau unul inteles gresit. Incearca sa fii foarte calma foarte relaxata si sa ii vorbesti foarte delicat. Pana la urma gestul lui desi gresit inseamna ca tine la tine. Trebuie sa ai mare grija in discutia asta chestii nocive pot pleca foarte usor de la chestii simple si nevinovate.
Plus ca tii la el si nu vrei sa il pierzi si presupun ca il vrei pe acel baiat de care t-ai indragostit... nu? iti urez succes
Nu ai gresit cu nimic, dar din ce spui, prietenul tau este foarte gelos: este tipul de barbat care poate nici afara nu te lasa sa iesi neinsotita, sa nu te imbraci in haine scurte ca face crize.etc.Nu ne poate interzice nimeni sa avem prieteni si sa comunicam cu acestia, in cazul tau nefiind o intalnire planificata ci pur si simplu din intamplare; ma gandesc cum ar fi reactionat daca era si el cu tine(stim cu totii ca revederea dupa un anumit nr. de ani se lasa cu imbratisari si multe pupicuri). Problema este NUMAI la el, gelozia in cele mai multe cazuri omoara relatiile dintre 2 persoane, te indeamna sa te indepartezi de prieteni.Totusi aveti 5 ani impreuna si ar trebui sa aiba incredere in tine.Bine ar fi sa aveti o discutie si sa dezbateti aceasta problema: GELOZIA. Se spune ca daca cineva te monitorizeaza minut de minut si iti cere explicatii la orice din ceea ce faci, acest lucru te face sa calci stramb intr-o relatie. Discutati problema si nu lasati sa vi se intample asta.Succes!
Buna...parerea mea este ca sa il lasi un pic sa se linisteasca nu-i da mare inportantza si dupa cum si eu sunt baiat indiferenta doare si in max 3-4 zile o sa te caute el. nu insista ca profita de ocazie si o sa te tina o vreme sa umbli dupa el numai din placere...cam asa as face si eu. sper sa iti fiu de folos.