| Cojeae a întrebat:

M-am saturat de ce fel de comportament am. Si as cere nste sfaturi cam care ar fi primele lucruri care ar trebui sa le fac. Sa va explic. Pe mine prieteni ma considera o copila pentru ca vb intr-un mod mai dulce. Dar dupa ce ei incep sa ma cunoasca imi spun ca trebuie sa ma schimb ca sa nu mai creada lumea ca sunt copila. Si ar mai fi ceva. Eu nu prea comentez la unele decizi si ascult de cei don jur. Si incep sa cred ca sunt folofita.
Ex : prietena mea cea mai buna ma intreaba daca vreau sa ma plimb si eu o aprob da daca eu intreb eu pe ea daca vrea sa ne plimbam zice ca nu vrea si ma simt un pic luata peste picior.

PLeeeeese Help me.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul pas deja l-ai făcut. Eşti conştientă de comportamentul pe care îl ai şi vrei să schimbi ceva.În primul rând nu trebuie să te schimbi pentru acei prieteni ai tăi, ci strict pentru tine.Nu ştiu câţi ani ai,dar nu mi se pare nimic rău în a fi copilăroasă. Bineînţeles, asta până la un punct.Trebuie doar să ştii când să te opreşti şi să iei situaţiile care îţi cer asta cu maturitate.Spune-le că aşa eşti tu şi că aşa cum tu i-ai acceptat pe ei şi ei trebuie să o facă. Dacă nu vor,înseamnă că nu-ţi sunt aşa prieteni pe cât spun.Faptul că nu comentezi la deciziile celor din jur şi îi asculţi,ar trebui să-ţi dea de gândit în privinţa ta,nu a lor.Eşti folosită dacă tu laşi să se întâmple asta.Spune mereu ce ai de zis,n-o să te mănânce nimeni.Te pierzi în lucruri de astea puerile şi nu e bine.Dacă prietena ta nu vrea să se plimbe,ok,staţi pe o bancă şi vă puteţi plimba mai târziu.Când ea te întreabă dacă vrei să o faci,îi răspunzi exact aşa cum simţi. Dacă vrei,da. Dacă nu,nu.E foarte simplu, iar tu faci din asta o problemă.Fii tu însuţi, doar atât. Baftă!

5 răspunsuri:
| jadir a răspuns:

Nu schimba nimic si ramai asa cum esti.Nu face nimic din ceea ce nu vrei tu sa faci doar ca sa le faci pe plac prietenilor.Nu vrei sa faci ceva nu face, in rest nu cred ca trebuie sa te schimbi.

| boogdan91 a răspuns:

Fii si tu mai aroganta, egoista.

| lulalica a răspuns:

Fi tu!
Cine te place, te place asa cum esti happy
Iar daca prietena ta face asa insamna ca nu iti este prietena...
In ziua de azi nu prea mai gasesti prieteni adevaratisad iti zic din propria experienta.
Si ca sfat: ai incredere in tinehappy, si raspundele prietenilor:dusmanilor tai cu aceeasi moneda happy!
bye :*

| BitterSoul a răspuns:

Cred ca nu trebuie sa te schimbi pentru niste persoane.Prietenii adevarati te plac asa cum esti,cu bune si cu rele. Daca am fi toti inconjurati de persoane mature, sa zic asa, lumea ar fi plictisitoare.Mai avem nevoie si de persoane vioaie,cu pofta de viata,copilaroase. Daca totusi vrei sa te schimbi,cred ca ar trebui sa mai pui din cand in cand "piciorul in prag" si sa iti spui si tu parerile. Daca prietena ta vrea sa mergeti undeva si tu nu ai chef, nu esti obligata sa zici "da", nu iti fie teama sa mai zici "nu" din cand in cand.Si daca ai o parere diferita, spune-o fara ezitari.

| Georgicutza98 a răspuns:

Eu cred ca daca prietenei tale nu-i convine de tine inseamna ca ea nu te merita.Si pana la urma ce daca esti o copila.Nu conteaza! Pana la urma toti suntem niste copii.Toti avem parinti si ne comportam asa.Asa ca nu-ti mai face griji! Daca ei nu-i convine de tine inseamna ca nu te merita!