| baiatbun30 a întrebat:

M-am saturat de romania nu mai suport. Si am hotarat sa plec dar nu singur si m-am gandit sa pun un anunt. Caut o fata care vrea o relatie serioasa si sa vrea sa plece nu e misto sau caterinca asta ramane de vazut fata in fata. putem sa avem o familie in lumea asta ca e loc destul.marian.me 26 id de messs.eu am 30 ani

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aici nu gasesti pe niciuna mai bine iti cauti una din strainatate asa nu mai pui fata pe drumuri in caz ca nu va merge bine in relatie.

| RS4 a răspuns:

Hai fetelor, curaj, trebuie doar sa vb mai multe pe mess prima data, apoi vedeti daca va intelegeti si daca plecati! incercarea moarte n-are! doar ca majoritatea sunt fete de scolala primara sau liceu, iar altele sunt deja casatorite sau cu prieten! iti va fi greu pe acest site, dar iti urez bafta! si mai poti face ceva... sa cauti fete, poate chiar romance in orasul in care vrei sa mergi, poate ai mai mare noroc asa!

| ButBut a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa mergi tu intai.Nu cred ca vei avea sansa sa gasesti o femeie pentru o relatie serioasa asa cum iti doresti.Nu multe sunt dispuse sa faca asa sacrificiu.E nevoie de incredere, si asta se obtine cam greu.
Exista si o sansa din 100 sa gasesti,dar asta e cam imposibil, deoarece poate nu e acum momentul tauhappy

Incearca sa iti revizuiesti dorintele.O realtie serioasa nu apare la orice colt de drum.

Iti urez sa-ti gasesti aleasa, pe care o meriti si te merita happy

Cu drag.

| TheHunter38 a răspuns:

Hai sa fim seriosi doar nu crezi ca suntem in povesti, basme.
E o intrebare absurda, nu cred ca vb serios. Oricum n-ai gasi o fata reala, eventual doar profitoare.care te scapa de banii din portofel/

| Daniela89 a răspuns:

Ce treaba are plecatul cu fata?

| baiatbun30 explică:

Cred ca aveti dreptate.Mai bine plec eu si dupa daca am soarta gasesc eu.MULTUMESC