| Alex199e199 a întrebat:

M-am saturat de viata! Sigurant raman corigent la mate si tatal meu care este de obicei beat se va certa cu mama mea din acest motiv! Nu vreau sa ii fac de rusine pe ei! ziceti-mi va rog niste medicamente cu care se poate face supradoza mortala! P.S: medicamente fara reteta!

26 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cicolax, cate 2 tablete la 3 ore.
Are efctul marit daca le iei cu lapte caldut.

| Eduard619 a răspuns (pentru Bula):

Macar o sa aiba gust bun rolling on the floor))))
O sa ii ia cv timp pana se ridica

| miolina a răspuns:

Scrie de zece ori cea mai grea teorema la matematica si apoi sa o arati profesoarei. Ii vei spune ca asa te-ai civilizat. O incercare de gentlaman. Sa-ti fie invatatura de minte in viata.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu prea exista profesori care sa lase corigenti elevii ok.
Revino-ti si traieste-ti viata.
Putine medicamente te pot omori, marea majoritate o sa-ti dea niste greturi misto, incheiate cu spalaturi stomacale, perfuzii, deshidratare si o imagine de sinucigas care o sa te bantuie cativa ani buni.

| minrest a răspuns:

Ii faci mult mai mult de ras daca te sinucizi. Inseamna ca erai complet neviabil. Devii esecul educational total. In plus, le distrugi si investitia principala, atatea resurse distruse degeaba. O lasi pe mama singura si cu un sot alcoolic, mare minune sa nu se sinucida si ea.

| Emma30555 a răspuns:

O sa treaca si perioada asta. O nota sau o corigenta nu e un capat de tara, e un fleac. Nu te mai simtii vinovat pentru note pentru ca in timp nu o sa conteze. Crezi ca peste 5 ani o nota proasta la matematica va mai conta? Ai rabdare si o sa treaca problema asta. Lupta si tu un pic nu sunt probleme asa mari! Parintii te vor iubi oricum chiar daca nu ti arata mereu

| GoldenZenith a răspuns:

Daca tu știi că ai probleme acasa, de ce nu cauți să faci ce trebuie? De ce nu te străduiești să înveți? Poți să scoți un 5. Una, doua toți ne sinucidem din cutare motiv. Nu e asta rezolvarea! Tu nu apuci să trăiești o viața frumoasa(nu ai de unde să știi că nu va fi așa) iar tatăl tău sigur nu se va vindeca de patima alcoolului. Chiar nu poți să discuți cu părinții tăi să își revină și să nu se mai certe? Asta te afectează și pe tine mai mult decât o cred ei.

| syd2 a răspuns:

Daca mori, n-o sa mai fii asa de firicit cand te razbuni.

| Alex199e199 explică (pentru syd2):

Cum m-as putea razbuna?

| syd2 a răspuns (pentru Alex199e199):

Pai apuca-te serios de muncă, învata, munceste, citeste, ignora(!) asta e important, sa ignori ce se intampla imprejurul tau, de altfel cei din imprejurimile tale vor sa te traga in jos la nivelul lor, dar sa stii ca poti sa urci sus si atunci nu te vor mai apuca big grin. Fa-te om de succes si sa le zici, ~s*ck my d*ck bitches i f*cked you all!~

| mudokins78 a răspuns:

Esti prost! (scuze!) ce pulla mea are corigenta cu moartea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Nu este o solutie sa te omori gandeste-te la mama ta plus ca viata merita traita poti merge la un psiholog sa te ajute iar in legatura cu matematica nu-ti face griji cu totii am trecut in scoala cu greutati de genul asta poate ca ai inclinatii spre alte domenii daca esti la liceu transferate pe un profil umanist. Bafta si capul sus frate fii tare!

| Itanul a răspuns:

Nu ar fi mai buna cartea de matematica?
Lasule! Nu esti in stare sa inveti dar dai bir cu fugitii luandu-ti viata si lasandu-i pe ai tai sa rezolve preblemele.

| UserulAnonim a răspuns:

Cu totii trecem prin greutati ale vietii, unii mai mult decat altii dar sinuciderea nu este o solutie.

| YouandI a răspuns:

NU ESTI TU PROBLEMA, ci PARINTII TAI. Trebuie sa te aprecieze mereu și să te iubească.
Daca nu o fac ei trebuie să o faci tu! Trebuie sa îți aduni forțele și să mergi mai departe, roagă un coleg dă te ajute, să îți explice, roagă un profesor să îți mai repete o data problema ce nu înțelegi tu, matematica se învață cu creionul în mână exersând, făcând toate temele și învățând formule etc.
Cere-le autor părinților! Spune-mi că vrei sa faci meditații sau poate găsești o ruda sau alti copii sa te ajute daca nu aveți bani.
Viața e așa frumoasă și noi o complicam, sistemul de învățământ din Romania este deficitar, li se expun copiilor teme și proiecte, subiecte, materii care ori nu sunt de nivelul lor ori nu au nimic de învățat din ele. Toți am trecut prin școală, e mult până termini gimnaziul, la liceu intrii unde vrei tu apoi la facultate la fel îți alegi tu ce vrei sa studiezi.
Eu am încredere că o să reușești, trebuie să reușești. Haide curaj, daca vrei îți las in privat e-mailul meu ai te ajut la probleme!

| Butin a răspuns:

Toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc.crezi ca asta e o rezolvare? Crezi ca astea is probleme? La 13 ani mi-am pierdut mama si am ajuns aproape pe drumuri, si iata-ma la 30 cu familie fericit. Nu am nici un pic de compasiune pentru cei care se sinucid. Mai ales ca tine din nimicuri.nu pot sa le zic probleme.

| ottovintila a răspuns:

Fortrans, Forlax, Dulcolax

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru ottovintila):

Diliu esti ma nene rolling on the floor.

| nebunu_5532 a răspuns (pentru ottovintila):

Ha ha....același lucru am vrut si eu sa scriu

| anonimg a răspuns (pentru ottovintila):

Toate isi au vremea lor. La fel si glumele; dar acum nu este vremea acestora.
Cand vei fi in aceeasi stare si vei fi tratat la fel, cum va fi? "Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut." (Matei.25:40)

Alex199e199, nu te invinovati pentru problema ta. Insusi parintii tai sunt de vina pentru riscul de corijenta, si nu tu. In cele mai multe familii, atmosfera pe care o fac parintii este mai mult de iad decat un colt de rai.
Oamenii sunt rai si cand nu consuma alcool; cu cat mai mult ei sunt si mai rai atunci cand au acest viciu! Astfel de oameni nu ar trebui sa isi faca familii, ci sa traiasca singuri in padure departe de civilizatie.
Dar timpul nu poate fi dat inapoi; alegerea de a ne naste nu o facem noi. Ce poti face tu este ca sa readuci si sa pastrezi echilibrul: adica sa nu te invinovatesti pe tine pentru situatia in care te aflii, dar nici pe parintii tai.
Cauta sa inveti, pentru ca lucrul acesta iti va prinde bine cum nici nu-ti imaginezi. Cauta sa prinzi "gustul" matematicii; fa-o in asa fel incat sa iti placa. Trebuie sa inveti cum se rezolva un exercitiu -fiecare exercitiu in parte. Cand vei intelege, atunci matematica nu doar ca va fi usoara, ci va fi si placuta. Si lucrul acesta este valabil la orice materie.
Poti cere unui coleg sa te ajute sa inveti. Daca iti permiti, sunt de folos si meditatiile.
Dumnezeu iti este aproape; sprijineste-te pe El. Tu sa faci tot ceea ce poti face, iar rezultatele lasa-le pe seama Lui.
Si nu lua in seama cuvintele rele, dure si lipsite de bun simt care ti-au fost aduse. "Raul de la cel rau vine", spune o veche zicala.

| aspectief a răspuns:

Just Do It

| alexandradobre28 a răspuns:

Uite, nu stiu daca o sa te ajute cu ceva ce o sa iti spun, insa, cu toate astea, o voi face. Daca tatal tau are un astfel de comportament, sinuciderea ta nu ar schimba niciun lucru, ci ar inrautati situatia. Gandeste te la mama ta. Notele sunt doar niste numere, nu arata ca esti inteligent sau mai putin inteligent. Trebuie sa ai incredere in tine pana la final si sa nu renunti, oricat de greu ar fi. Si nu lua in seama toti interesantii care te fac diliu sau altele, cum am vazut in raspunsul de mai jos, pentru ca sunt niste persoane josnice. Fii puternic!

| OviSimple a răspuns:

Bai, frate. Daca parinti tai spun ca ii faci de ras, atunci inseamna ca sunt niste prosti, pentru ca asta e adevarul. Nu vreau sa se inteleaga ceva gresit din asta, dar. Parinti tai, trebuie sa fie de acord cu cat poti invata! nu multi inteleg ca in Romania Ti se impune un fel anume de a gandi, de a face totul, si de asta Invatamantul din Ro Este VARZA! cel mai de Cacat invatamant. din punctul meu de vedere, si al altora. eu zic sa nu faci nimic, si daca se vor certa, nu este vina ta, este a lor, si ei se vor face de ras, nu tu. Eu zic sa te aduni, sa iti termini cum poti scoala in viata, dupa care sa pleci! sa iti faci viata ta.

Răspuns utilizator avertizat
| Constantinescu_Robert_1998 a răspuns:

Otrava direct! Dar sinuciderea nu este o solutie si crede-ma, nu te mai gandi la chestii inutile de genul asta!

| MaXinTheGaMeRo a răspuns:

Somniferele
daca nu incearca cu ceva mai puternic gasesti pe net, sper ca te-am ajutat sa mori linistit