1. Nu-ți trebuie un prieten de la vârsta de 15-16 ani ca să te plângă sau ca să fie lângă tine pentru că ai familia.
2. Nu ai cui să te alini? Da' ai tăi sunt de plastic?
3. Păi logic dacă e frumoasă să vină la ea în pana mea, nu știi că băieți din ziua de azi vor doar sex sex și iar sex?
# Nu ești grasă, hidoasă. Wtf, de unde atâtea cuvinte? Urâtă, nope. Fiecare fată este frumoasă în felul ei. Ia gândește-te un pic, dacă ei (ceilalți din jurul tău), te-au văzut că ești mai singură, mai lipsită de apărare e logic să te tachineze și să nu te lase în pace când calci strâmb. Așa este lumea din ziua de azi, aproximativ 90% nu se gândesc; ' bă, dacă eram eu în situația asta ' - știi, e o chestie de moment. Și ține minte, tăiatul + luarea de pastile pentru leșin sau murit + supradoze + droguri = NU SUNT SOLUȚIA! .
# Ai o viață, trăiește-o! Fă-o cât mai frumoasă posibil. Nu te mai descuraja și nu mai plânge. Nu poți fi pe placul tuturor, cine te acceptă, te acceptă așa cum ești tu! .
# Mesaj pe privat dacă mai vrei să mai vorbim, ai nevoie să vorbești cu cineva din câte se vede!
Nu vreau sa par ca-s cam sucita dar vorbisem si cu colegi mei azi (de fapt ei mau intrebat ce-am patit) si dupa ce le-am explicat ei au zis ca de unde miau venit ideile astea ca ei chiar ma iubesc si ca nu ar trebui sa ma intereseze ce zice lumea. Chiar a fost cv pe moment si am fost si cam dura cu mine deoarece eram prea incarcata de atatia ani si trebuia sa ma descarc; va multumesc mult
Mai rabda nu vei muri si gandeste numai partea buna a vietii, vei vedea ca lumea nu o sa aiba de-a face cu tine