Nici eu nu ma pot lauda cu un cerc mare de prieteni, nu pentru ca n-as fi in stare sa-mi fac dar majoritatea persoanelor pe care le cunosc (colegi de clasa, vecini alea alea) nu sunt genul meu de persoane. Fitoase (fetele) si nesimtiti( baietii). Dar am cateva prietene cu care ma inteleg foarte oke. De obicei iesim seara si ne mai plimbam etc Dar cand sa zicem " nu sunt disponibile " incerc sa-mi gasesc ceva de facut cum ar fi sa ma uit la un film, sa ascult muzica ( in special.) sau ma mai joc unele jocuri online cum ar fi metin2
pe care chiar mi-am facut destui amici
. Niciodata nu m-am plans ca nu as avea prieteni. Prefer sa stau singura decat cu persoanele cu 2 fete
Eu am 2-3 prieteni, cu care nu prea pot iesi, pentru ca ori nu au timp, ori stau prea departe.Asa ca...de multe ori, stau in casa, la calculator.Ce ma motiveaza sa zambesc? Lucruri chiar marunte, cum ar fi atunci cand vad un fluture frumos sau cand ma plimb pe afara si chiar daca am vazut locul de zeci de ori, inca gasesc ceva nou.Sau de exemplu, zambesc atunci cand il vad pe baiatul de care imi place sau cand apuc sa stau putin cu prietenele mele.
SI eu am simtit asta de multe ori. NU pot spune ca sunt foarte sociabila, am doar cateva zolege de facultate cu care ies dar destul de rar. cand nu am ce sa fac, ies singura ma duc in pac ascult muzica la casti, dar la mine a devenit o obisnuinta. Iti poti lua un animal de companie, eu am un caine de exemplu, cu care nu ies ca a prea nebun dar asta e partea a adoua . Iti poti lua un caine pe care sa il plimbi din cand in cand. Mie imi place felul meu de a fii, nu sunt nici foarte deschisa nici foarte inchisa in mine, insa sunt destul de pretentioasa la prieteni.
Nu prea stiu ce sfaturi sa iti dai. depinde si de cati ani ai, poate este doar o perioada. inceraca sa gasesti persoane noi, sa ii cunosti, si sa o iei de la 0.
Eu ies de multe ori la plimbare si uneori ma minunez sa vad ca nu sunt singura care iese singura deci nu esti singura persoana care nu are prieteni sau mai stiu eu ce.iesi cu rolele sau cu bicicleta. daca stai inchisa in casa nu te va ajuta cu nimic.
Acelasi lucru mi se intampla si mie pe la mine prin apropiere am numai adolescenti in special baieti de 17-18 in sus si nu imi place sa stau in preajma lor. Mi se pare o porcarie chiar daca mai sunt si fete in jur dar totusi nu imi place sa stau sa le ascult lor injuraturile. Pai de obicei totul se leaga de calculator. Ma joc, cant si cel mai mult dansez in oglinda ies prin curte stau ma plimb. Si cam asa mi se duce mie weekend-ul. Cam plictisitor dar asta mi-e viata o traiesc in timiditate
Bye Bye :*
Plimba-te, daca te face sa te simti mai rau, gandeste-te cata lume iti da ajutor aici. Daca nu ti-ar da, crezi i-ai mai pasa cuiva? Sunt sigur ca poti socializa, doar esti putin mai timida. Cauta jocuri cu papusi, poate te-ar face sa te simti mai bine, asa cum am facut cu prietena mea, era foarte trista si dupa ce si-a gasit prieteni pe net e mai fericita ca niciodata. Incearca site-urile astea: OhMyDollz, StarDoll, I-DressUp.
Stiu cum e intr-un fel, probabil nu la fel ca tine, dar am vazut ce inseamna sa crezi ca niste prieteni vor ramane alaturi de tine mereu, si peste ceva timp afli ca au fost doar alte persoane care au trecut pe langa tine doar pentru ca esti diferit, sincer nu stiu ce m-a motivat, dar acum dupa ce mi-a mai venit mintea la cap am vazut ca familia e importanta, de altfel poti gasi multi prieteni aici, schimbi impresii si idei, vezi ce le mai poate capul unora, mai razi de intrebarile pe care le pun altii si tot asa, important e sa nu renunti la speranta ca vor fi si zile mai bune, nu e un capat de linie iti doresc multa incredere de sine