Da eu am o relatie cu un barbat mai mare decat mine cu 5 ani si sunt fericita alaturi de el, este adevarat ca cei mai maturi gandesc mai mult, de iubit ma iubeste si simt asta
Da fetelevor baieti mai mari e ok. si baietii vor ceva stabil la 19 ani nu ti arde de maritat sa fim seriosi ca vrei distractie nu?/? dar daca ai 23 25. atunci te gindesti ca e timpul nu? si baietii daca au 27 28 la fel.
Eu am avut relatii cu barbati maturi, si diferenta este de la ce la pamant fata de cei mai mici la varsta. in general baietii sunt ca niste copii de asta cei mai maturi gandesc ca o femeie mai tanara si prin urmare exista compatibilitate.
Dacă ar fi pe placul meu, da. Nu consider că diferenţa de vârstă e o problemă, dar trebuie să existe ceva între cei doi.
nu consider ca intr'o relatie conteaza varsta. cand observ un cuplu in care exista o diferenta mare intre cei doi, si este clar vizibila, nu am prejudecati de genul "sta cu el pentru bani/ ea e amanta, sta cu ea pentru distractiile pe care nu i le poate oferi sotia". ma gandesc ca poate chiar se inteleg si se iubesc.
totul tine de cei doi: sa'si doreasca acea relatie, sa lupte pentru ea, sa nu le pese de cei din jur.
eu am 21.in ceea ce ma priveste,, nu m'as putea apropia de un barbat de 35 de ani.
ma sperie o diferenta mare de varsta.
dar pot exista cazuri in care tocmai diferenta asta este factorul care declanseaza atractia
Da.am avut o astfel de relatie si atat timp cat si u ai sentimente fata de el o sa fie ok. dupa cum ai spus si tu, un barbat care stie ce vrea, care te poate sprijini, care te poate sfatui, care este trecut prin viata...eu zic ca merita sa incerci
Intradevar, barbatii mai mari ca varsta sunt mai maturi si ai cu cine vorbi, dar cateodata relatiile se termina prost din cauza geloziei; crede-ma ca stiu ce zic! Acu depinde de fiecare relatie!
Ooooof. iar va imbatati cu apa rece.cum reusiti asa ceva? sau pe cine vreti sa adormiti? ca eu din postarile voastre inteleg un raspuns amplu, de genul; e foarte bine sa ai un sot tanar si un amant mai in varsta cu 10 ani. e perfect.chris? esti barbat? daca da stii bine ca e perfecta relatia pana la 50 de ani ai respectivului, in medie. dupa aia nu mai e. de aia trebuie si un sot tanar.ca sa fie continuitate.in afara de ursulika, care este sincera, celelalte sunt abureli curate.
Nu m-as gandi la o relatie serioasa. La 20 de ani ma gandesc mai mult cum sa termin facultatea si apoi sa ma casatoresc. Lasa lucrurile sa mearga asa cum sunt si poate cine stie, dupa 5 ani se transforma in ceva serios si frumos. Imi plac barbatii mai in varsta dar la 20 de ani nu ma gandesc la casatorie pentru ca doresc sa ma realizez si eu pe plan profesional si tin foarte mult sa-mi termin studiile, sa fac un master si asta in cel mai serios mod. Iubirea e pe locul 2 in viata mea acum, la 20 de ani.