Sint si femei care indeplinesc astfel de calitati, dar poate nu ai stiut tu sa le apreciezi, sau inca nu le-ai gasit tu GRIM.De ce Lory, pentru ca una care are astfel de calitati, nu are celelalte care barbatii adora in ziua de azi, trebuie sa fie dotata din toate punctele de vedere, mai ales sexual, mai fac si din curiozitate, vor sa mai experimenteze si altceva mai nou, se mai plictisesc saracutii de ei si trebuie sa vada si altceva, decit ceea ce au.Nu sint multumiti cu cit au vor mai mult. Abia cind pierd ceea ce au pierdut isi dau seama ca au gresit. Sper sa nu supar pe nimeni cu raspunsul meu, eu vb la general(si nu pot intra in aceasta categorie toti barbatii, mai sint si barbati cu capul pe umeri care stiu ceea ce vor in viata si sa aprecieze ceea ce au langa ei).
Tu ai citit ce ai scris inainte de a posta? "desi si astept" "masina... e ingrijita" (ai o masina ingrijita?) "face si mancare si curatenie sau ce mai e" (face ce mai e?) "sunteti mereu tentati in a-i fi infidel" (in a-i fi?) Hm, poate pentru ca... scuza-ma dar... desteapta nu esti. Avand in vedere ca te crezi desteapta si iti expui "calitatile" esti doar aroganta. nu vad de ce ar sta cu tine sincer, cat despre regretat... scumpo... n-a gasit inca pe altcineva
@monny am iubit si s-a dovedit ca dragostea mea nu a fost pretuita si asta m-a durut. a fost o fata precum a descris Lori in... intrebarea ei.de atunci cand am fost "ranit" am inselat non-stop...nu stiu daca am sa mai gasesc una ca "ea" care sa poata sa ma faca sa imi castig increderea in femei.
Am incredere si pretentii fff mari de la mine.probabil ca inca mai sunt acea persoana libertina care inca mai vrea sa se distreze sa traiasca din plin toate clipele frumoase...cand am sa ma eu personal tot ce imi trebuie pentru a-mi infiinta o familie...probabil am sa ma schimb radical.
Esit cat de cat simpatica (nu fizic cat in ignoranta-ti). Ingeleg ca esti suparata, trista, dar ar trebui sa te opresti si sa realizezi treaba cu actiunea si reactiunea. Orice femeie inselata este inselata pentru ca a gresit (in a-l alege, in a-l dadaci sau in al cicali). Nu mai "aruncati cu vina" - barbatii inseala (daca ai realiza ca ai un pampalau si tu ai vrea sa scapi de el). In concluzie, singura diferenta intre femei si barbati este ca femeile nu si dau seama ca lucririle merg prost (de unde si marriage counseling)... hai sa amanam inevitabilul (daca gigel nu te mai iubeste, da-i drumul nu-l forta sa stea langa tine... pentru ca te va insela).
"prietena" ta anonima.
TU NU AI GASIT CE CAUTI. SI DE LA CAPAT SUNT BARBAT SI EU AS PUTEA SATI PUN ACEEASI INTREBARE REALA PIN CARE AM TRECUT BINE LA PARTEA CU FRUMUSETEA NU MA POT APRECIA SINGUR PE CE SCARA SUNT!
Ca barbat pot pune aceeasi intrebare prin care am trecut (cu partea de frumusete nu ma pot aprecia ) dat restul le indeplinesc, ca raspuns. si de la capat uni oameni se cred importanti cind le oferi tot asta ee totusi poate nu ai gasit tu ce-a ce cauti! nu doar barbati, multe femei sunt la fel!
In primul rand ar trebui sa definesti cuvantul infidel din punctul tau de vedere. Care poate sa insemene "ca se uita dupa altele", "ca se giugiuleste cu alta", "ca are sentimente pentru alta", "ca a facut sex cu alta", "ca a facut dragoste cu alta".
Iti recomand sa asculti "Laura Pausini - Ascolta Il Tuo Cuore" Versurile cred ca le intelegi, daca nu... foloseste optiunea suna un prieten .