Este dus cu capu, cred ca nu accepta comparatiile dar acesti barabtai nu-si dau seama ca in timp sotia daca nu este satisfacuta pe deplin poate cauta altul, si daca-l gaseste...
ca se uita prea mult timp la telenovele.
si acum serios, as crede ca e adventist, penticostal, martor a lui iahveh.etc
barbatul se simte mandru cand are o fata care n-a mai fost in patul altuia, spui tu.la unii este vorba doar despre ideea de posesiune.si spun asta, pentru ca faptul ca ai fost virgina nu ii da dreptul iubitului tau sa te jigneasca, sa fie violent, asa cum povesteai pe aici.
"o faci" doar atunci cand stii ca o relatie este serioasa,,, buun.aici suntem de acord,, dar ce se intampla daca intre timp lucrurile intre voi nu mai merg? de ce sa alegi sa ramai langa el, doar pentru ca ai fost virgina si speri ca asta ar trebui sa atarne mai mult decat incompatibilitatea dintre voi?
cand o relatie nu functioneaza, lupti.continua sa nu functioneze, renunti la ea.
nu mi'e "ciuda"(?) ca nu voi mai avea ce sa'i ofer barbatului,,, pentru ca am: sentimente, intelegere, respect,,,
sau crezi ca ar prefera sa ne fi amagit intr'o relatie defecta dar macar ar fi mandru ca am fost virgina?
Am zis de foarte multe ori DA vor de nevasta o fata cuminte virgina sa fie doar a lor chit ca e posesie chit ca e mandrie toti s'ar dori asa ceva. si ar fi niste ipocrti daca nu ar recunoaste si astfel de intrebari ar trebui puse barbatiilor sa va dati si voi seama si sa isi dea si fetele prezente pe aici cum sta treaba.
Da ma fetelor toti va iubesc toti va adora pana va culcati cu ei da cand e sa iti intemeiezi o familie nici unu nu te mai vrea
Da e si asa cum spui tu. "te adresezi celui care te'a dezvirginat" insa
cand iti incepi viata sexuala de pe la 15-16 ani automat baiatu respectiv nu cred ca are de gand sa isi intemeieze o familie cu tine. prea putine cazuri asa ca atunci cand ajungi sa iti doresti sa te mariti ce faci te duci si il cauti pe el?
Pt Andreea>apropo de familie.pai fetele care vor sa isi faca familie mi se pare normal sa se adreseze celui care le-a dezvirginat.adica de ce sa pretinzi asta de la altul care nu te a avut? Voi fetelor si baieti ce credeti?
Pt.Andreea, daca incepi viata la 15 ani este treaba ta, inseamna ca la urma urmei tu nu ai avut cap sa astepti
Toti barbatii vor asta.pentru ca sunt satui de tot felul de fete "uzate"
mie mi se pare ceva absolut normal
Logic ca o fata virgina, nu as putea sta cu una care a mai fost cu altul. Voi feteleor de ce ati dat astfel de raspunsuri, nu vreti sa va stricati reputatia? v-ati stricat-o deja ..." lolita" cred ca esti tu dusa cu capul ca te-ai culcat prea devreme si sotul tau nu va fi prea incantat cand va vedea ca nu esti virgina, ai sa vezi mai incolo scandaluri pe tema asta. hi hi hi
Cum a raspun si"beauty", in ziua de azi nu mai gasesti fete virgine.eu am 17 ani, si sunt virgina, si nu mi-e rusine de asta, colegele rad uneori de mine ca-s fata batrana, dar eu ma simt mandra de asta, cand o sa ma simt pregatita cu adevarat, cand o sa iubesc si o sa fiu iubita o sa imi incep viata sexuala pana atunci u ma intereseaza cine si ce vorbeste. vrginitatea e cea cu care o fata se poate mandri de ea.si de asemenea.viitorul iubit sot. s. a. m. d