| Fffggggggggggggg a întrebat:

Ma aflu intr o mare dilema
Fac voluntariat și de acolo îmi place un băiat foarte mult cam din Septembrie.Ieri am fost la un party iar acolo prietenii noștri comuni ne au pus sa dansam împreuna (ei știind ca eu îl plac) și am vorbit puțin iar după m-a sărutat lung de mai multe ori. Astazi pe la ora 6 m-a trezesc cu un mesaj de la el cu cf(țin sa specific ca m-am întâlnit cu un prieten comun și m-a întrebat dacă vb sau dacă suntem împreuna și i-am spus ca nu iar acesta îmi spunea ca o sa îl sune sa ii spune sa îmi scrie iar eu i-am spus ca nu vr sa ii spună nimic)așa și după ce mi-a scris i am rasp peste 30 de min iar după m-a lăsat in seen. Ce a-și putea sa fac in cazul asta¿ Sa ii dau Block¿

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Adica il placi, i-ai raspuns dupa 30 de minute si acum vrei sa-i dai block?
Se pare ca vrei sa faci pe inabordabila față de el. Daca il placi, comunică cu el si vezi ce va fi pe viitor. Lasă fițele. Că apoi vii ca altele pe aici, că „baietii este porci" si te mai intrebi si „de ce".

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu bloc.

| Lioana a răspuns:

Pai cu ce te-a deranjat ca sa-i dai block? Block se da la cei care te deranjeaza cu mesajele, nu la cei care nu-ti scriu.
Spune amicului sa nu se mai bage pentru ca e aiurea sa fi cuplat de altcineva. Lasa omul sa respire! Daca nu are chef sa scrie, sa nu scrie. Nu avea asteptari de la el ca nu sunteti in relatie. E posibil ca el sa nu mai stie ce sa spuna, mai ales daca raspunsul tau nu continea o intrebare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu tu ai zis ca iti place de el? De ce sa ii dai block, n-am inteles...

| IarsiIar a răspuns:

Bravo! Ai raspuns dupa 30 de minute de cand ai vazut mesajul si vrei ca el sa sara imediat? Mai ales ca l-a pus unul sa-ti scrie. Tot tu vrei sa-i dai block? Lasa omul in pace daca nu te place.

| Pichakchiu a răspuns:

Da,fată, dă-i block și bagă-l în mă-sa! Be strong!