Ar trebui sa inteleaga ca a fost o greseala din partea ta, acum nu trebuie sa se si razbune. O sa ii treaca, nu iti face griji.
Vai, ce copila. Cum sa faca asa ceva? Mai bine ai ignorao, daca si-ar arunca prietenile pe 2 lei un pachet de biscuiti, atunci nu stiu ce sa zic. sa-si gaseasca prietena ''perfecta''.
O prietena adevarata nu reactioneaza asa in fata unei greseli.Cumpara-i un pachet de biscuiti si cere-i scuze, apoi intoarce-i spatele.Asta merita.
Cati ani are? 10?
un prieten nu face asa, hai face pe suparata 3 zile, dar 2 saptamani... pentru ce? pentru 2 biscuiti?
mi s.a intamplat si mie cu o prietena foarte buna, a fost suparata o saptamana si ne.am ignorat una pe alta, dar pana la urma ea mi.a vorbit din nou.
zic sa o lasi in pace un timp si o sa.i treaca.
Daca a facut asa ceva e clar ca e foarte copilaroasa si trebuie sa se maturizeze asa ca cel mai bine e sa o ignori..sau poate era suparata pe tine din alte motive mai dinainte de acest incident si nu are curajul sa iti spuna in fata ce o supara asa ca a ales faza asta cu biscuitii ca pretext.O poti intreba daca era suparata dinainte pe tine si daca raspunsul este nu o lasi in pace nu merita sa fie prietena ta. Sper ca te-am ajutat
Se pare ca pentru ea prieteni voastra inseamna doar 2 lei asta este las-o in pace si o sa vezi ca dupa, ea va avea nevoie de prietenia ta.
Vanessa0911 întreabă: