Are nevoie de un control psihologic fratele tau, cum se dea cu pumnul in cap? E schizofrenic?
Nu il mai provoca, suna la protectia copilului sa iti faca o vizita sa ii sperie pe parintii dar si pe fratele tau ca a doua oara sa nu se mai repete.
Spune-le parintilor.trebuie sa ia masuri. daca nu, mergi la politie si spune-le ca vor sa te omoare.
Incearca sa nu il provoci dar in timp rezolva problema apelind la asistenza sociala ca sa ii bage mintile in cap, sau apeleaza la deriginta de clasa si las-o sa vorbeasca ea cu parintii tai. Sper ca te va ajuta. Succes.
Poti sa suni la Politie pentru ca asa ceva este inadmisibil! Te las batuta/batut de un frate mai mare si mai fraier? Suna la protectia copilului si o sa vezi ce pumni o sa-si traga singur in cap. Mult succes. Apropo : Ai putea sa-i dai si tu una peste cap.
Eu am doar 12 ani...dar cred ca nu e ceva normal sa suni la protectia copilului pt.ca te bati cu fratele tau.Cand il vezi mai linistit, roaga-l sa stati putin de vorba despre asta. Daca nu merge nici asa...pe cat posibil, ignoara-l.Succes