anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă atasez ușor de cineva dacă arata ca este interesat/interesată de mine, chiar si puțin.Este ceva în neregulă cu mine?

11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu, dacă nu exagerezi.

| oglindasultanului a răspuns:

Selfishnesss (egoism zice dictionarul).

| MyNameisEduard a răspuns (pentru oglindasultanului):

Am fost atașat de o persoană (cred că încă mai sunt pentru că ii simt lipsa foarte mult), dar n-am fost egoist.Ma interesesa mai mult decat mine dacă acea persoană era bine și dacă e fericită.

Răspuns utilizator avertizat
| Sophieka a răspuns:

Nu, nu este nimic inneregula. Se numeste imaturitate.

Iti recomand sa citesti carti / urmaresti emisiuni cu invitati psihologi / terapeuti pentru a afla mai multe despre acestea.

Un exemplu este: https://www.youtube.com/......s?/results

| SingleForOne a răspuns:

Da, ar putea fi. Este o forma de atasament emotional, intelectual sau social. Devii prea atașat de cineva, iar acelei persoane poate nu-i place acest lucru, poate acea persoană este atașată de altcineva, poate acea persoană face ceva care nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Într-un fel sau altul, cineva va avea de suferit, și de obicei cei care sunt super atașați. Totuși, nu este ceva general valabil. Sunt cazuri fericite în care ambele persoane se vor simți super atașate una față de cealaltă, deci vor trăi fericite.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Daca eu ma arat interesat de modul in care tu joci fotbal,atunci tu te atasezi de mine ca avem acel subiect in comun, fotbalul.
Nu e rau dar daca ti-a facut cineva observatie sau te-a facut sa te simti prost fata de el cand te-ai atasat, inseamna ca el ti-a dat doar un compliment si atat, nu vrea sa si impartiti idei despre fotbal si probabil asa ai ajuns sa crezi ca e o problema asta, observatia lui/lor.Intelegi?
Poti incerca asa:

Un necunoscut : -Canti frumos.
Tu: Mersi si atat (nu te mai unii cu el prin cantatul frumos, ca el poate nu vrea laughing )

| Together a răspuns:

Intr-un fel, asta se intampla cand nu prea sunt oameni care sunt interesati de tine. Cand o multitudine de oameni isi arata interesul incepi sa fii tot mai selectiv.

| MyNameisEduard a răspuns:

După răspunsurile astea mă simt un prost, cred ca am fost un parazit pentru acea persoană...

| me0w73 a răspuns:

Ai nevoie sa fi iubit ...creierul tau crede ca insfarsit exista o sansa sa fi iubit

| MyNameisEduard a răspuns (pentru me0w73):

Mie îmi spui? La asta mă gândesc in fiecare zi sad