anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma casatoresc!
Il iubesc pe viitorul meu sot, ne intelegem, tinem unul la altul, unica problema este ca el este foarte incapatinat, dar eu sunt mai usor de convins asa ca de cele mai multe ori cedez si astfel totul merge bine. Problema e alta, parintii mei! Am niste parinti putin spus incapatinati si mandri, ei insista sa ne plateasca nunta iar sotul meu fiind o fire incapatinata spune ca el poate sa plateasca singur tot si acum, parintii mei mi-au impus sa il conving sa cedeze, de altfel ei nu mai discuta nici cu mine nici cu el, prietenul meu nu cedează nici in ruptul capului, el sustine ca daca o sa ii lasam asa sa se bage în viata noastra as ao sa fie mereu si trebuie sa tinem piept insistentelor lor. Ce sa faaaac? cum sa ma despart in doua? ce decizie sa iau? raman cu sotul meu orice ar fi sau raman cu familia mea?

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Wow laughing)))
Scuza ma dar tu esti pe bune? Nunta ta o platesti tu si el. Nu parintii. Mai ales daca asa prefera sotul tau. Parintii daca tin mortis, pot da un dar foarte mare si aia e. Va recuperati banii. La mine nici nu s-a pus problema sa o facem pe banii alor mei sau alor lui. Pentru ce? Ca sa vina cu pareri despre cum e mai bine, ce sa cumparam si ce nu, unde sa facem etc? Nu mersi. Ne-am platit singuri tot si cu asta basta. Asa mi se pare normal.
Iar ai tai nu inteleg de ce insista atat. Daca vor sa va dea bani, va pot da oricand si oricat. NU e deloc incapatanat iubitul tau. E cat de poate de cerbral si asumat.

34 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu il iubesti, daca l-ai iubi cu adevarat nu ai spune ce sa aleg familia sau pe el atat de usor, degeaba faceti nunta ca urmeaza divortul, garantat 100%, lasa-l, l-ai folosit ca tampon aruncal la gunoi vezi de altul

| Liviu a răspuns (pentru alina2k18):

Am auzit prea des din gura fostelor fete cu care am umblat... "Ce ii spun mamei... " sau "Ce o sa zica mama ".Si mi sa cam terminat rabdarea la vorbele astea. Dar acum ce sa facem, suntem oameni. Poate am eu o gandire mai rebela.

| qwertpro a răspuns:

Salut,nu trebuie sa iti faci atatea griji petru un asemenea fleac.Aceste diferente dintre voi nu sunt atat de serioasa.Nu exista cupluri perfecte si nici oameni identici la caracter.Fiecare om e diferit,fiecare are neajunsurile si defectele sale,si fie ca acestea pe care le-ai enumerat tu sa fie ale voastre.O relatie se bazeaza pe faptul ca ambele persoane se accepta asa cum sunt. Daca totul ar fi perfect,relatia nu ar mai avea rost sa continuie pentru ca ea exista datorita faptului ca e mereu intr-un proces de formare, de cunoastere si de dezvoltare.Da, poate au aparut si vor aparea certuri din cauza aceasta, dar important e ca mereu ati trecut peste ele si sa faceti asa si in viitor. Iubitul tau vrea sa le arate parintilor tai ca el e in stare sa aiba grija de tine, ca nu vrea sa depinda de nimeni si ca nu isi doreste ca cineva sa se implice in planurile voastre.Incearca sa vorbesti cu el, explica-i ca parintii tai daca nu s-au implicat pana acum in relatia voastra, la sigur nu o vor face in viitor.Incercati sa ajungeti la un compromis,poate cea mai buna solutie ar fi ca el sa dea jumatate din suma pentru el, iar parintii tai sa dea jumatate din suma pentru tine, astfel veti fi egali, la urma urmei un mic ajutor niciodata nu strica, iar parintii tai s-ar putea simti raniti pentru faptul ca nu acceptati ajutorul lor.

| acerr a răspuns:

Bine ca aveti bani, nu vad problema